Buzz

Αβολο. Ο Βιν Ντίζελ φλερτάρει επίμονα τρομοκρατημένη Βραζιλιάνα ρεπόρτερ

στα 10

Λίγο φλερτ δεν έκανε ποτέ κακό. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, όμως, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Fast & Furious» μάλλον ξεπέρασε τον εαυτό του - και τα όρια.

Αβολο. Ο Βιν Ντίζελ φλερτάρει επίμονα τρομοκρατημένη Βραζιλιάνα ρεπόρτερ

Δεν είναι εντελώς πρωτοφανές, ούτε ανάρμοστο (αν γίνεται με αξιοπρεπή τρόπο) για έναν σταρ να κάνει κάποιο κοπλιμέντο στη δημοσιογράφο που του παίρνει συνέντευξη.

Ομως σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας του, «xXx: Return of Xander Cage», στη Βραζιλιάνα ρεπόρτερ Κάρολ Μορέιρα, για το δημοφιλές στη χώρα της κανάλι της στο youtube, ο Βιν Ντίζελ ξεπέρασε τα όρια της ευγένειας και των καλών τρόπων, φλερτάροντας τη φανερά αμήχανη κοπέλα με επίμονο τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Βιν Ντίζελ δεν σταμάτησε να αποκαλεί την συνομιλήτριά του πανέμορφη, σέξι και άλλα παρόμοια, της πρότεινε να βγουν για φαγητό, ενώ διέκοπτε διαρκώς τις ερωτήσεις της απευθυνόμενος στο συνεργείο γύρω τους με ατάκες του τύπου «Θεέ μου, είναι τόσο όμορφη. Μα κοιτάξτε την. Πώς μπορώ να συνεχίσω αυτή τη συνέντευξη», παρά τις απεγνωσμένες, ευγενικές προσπάθειές της να διατηρήσει τη συζήτηση σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη: Δείτε 7 επώδυνα λεπτά μίας συνέντευξης με τον (διαβόητα δύσκολο) Τζέρι Λούις

Vin Diesel interview 607

Κι ενώ το μαρτύριο της δύστυχης Μορέιρα έμοιαζε να φτάνει επιτέλους στο τέλος του, καθώς ολοκληρωνόταν και η συνέντευξη, ο Βιν Ντίζελ αγγίζει νέα επίπεδα καγκουροσύνης λέγοντας επανειλημμένα «She’s so fucking beautiful!», πέφτοντας κυριολεκτικά στα γόνατα και σερνόμενος προς το μέρος της.

Φυσικά, το βίντεο, το οποίο η Μορέιρα ανέβασε στο youtube και στον λογαριασμό της στο facebook, με μια εισαγωγή όπου ομολογούσε την απέραντη αμηχανία της μπροστά στη συμπεριφορά του σταρ, έγινε viral σε διάφορες εκδοχές. Η συνολική διάρκεια της συνέντευξης είναι περίπου 12 λεπτά, μπορείτε όμως να πάρετε ένα μικρό δείγμα από το παρακάτω βίντεο, που συγκεντρώνει μερικές από τις πιο ανατριχιαστικά άβολες στιγμές.


Αν πάλι έχετε περισσότερο χρόνο (και αντοχή) στη διάθεσή σας, μπορείτε να δείτε παρακάτω την πλήρη συνέντευξη.


Διαβάστε ακόμη