Buzz

H Σάντρα Ο πιστεύει πως γίνεται η μητέρα της στο εκ των πραγμάτων τρομακτικό «Umma»

στα 10

Αν ο μεγαλύτερός σας φόβος είναι να μην γίνετε ποτέ σαν τους γονείς σας, τότε μάλλον η ταινία αυτή δεν είναι για εσάς.

H Σάντρα Ο πιστεύει πως γίνεται η μητέρα της στο εκ των πραγμάτων τρομακτικό «Umma»

Για κάποιους το να γίνουν σαν τους γονείς τους καθώς μεγαλώνουν αποτελεί ίσως έναν από τους μεγαλύτερούς τους φόβους. Αυτή ακριβώς η φοβία αποτελεί και το επίκεντρο της νέας ταινίας τρόμου σε παραγωγή του Σαμ Ράιμι και με πρωταγωνίστρια την Σάντρα Ο.

Διαβάστε ακόμα: Το reboot του «Resident Evil» θα είναι πιο κοντά στην ιστορία των δυο πρώτων παιχνιδιών

sam raimi 607

Η ταινία με τίτλο «Umma», το οποίο είναι η κορεάτικη λέξη για τη μητέρα, ακολουθεί την Αμάντα (Σάντρα Ο) και την κόρη της που ζουν μια ήρεμη ζωή σε μια φάρμα στην Αμερική. Οταν το πτώμα της μητέρα της φτάνει από την Κορέα, ο φόβος πως αρχίζει να γίνεται η μητέρα της (κυριολεκτικά ή μεταφορικά αυτό δεν είναι ακόμα γνωστό) αρχίζει να στοιχειώνει την Αμάντα.

Το σενάριο και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Αϊρις Κ. Σιμ, η οποία μέχρι στιγμής έχει ασχοληθεί κυρίως με ντοκιμαντέρ και αυτή θα είναι η πρώτη της μεγάλου μήκους ταινία. Εκτός από τον Σαμ Ραίμι την παραγωγή της ταινίας έχει αναλάβει και ο σκηνοθέτης του «Τρομακτικές Ιστορίες στο Σκοτάδι» Αντρέ Εβρενταλ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας για την ταινία η οποία βρίσκεται ήδη στο στάδιο της παραγωγής.

Διαβάστε ακόμη: To «Black Box» και το «The Lie» οι δύο πρώτες ταινίες του «Welcome to the Blumhouse» υπόσχονται περισσότερα απ όσα μπορούν να παραδώσουν