Buzz

Το reboot του «Resident Evil» θα είναι πιο κοντά στην ιστορία των δυο πρώτων παιχνιδιών

στα 10

Με τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιχνιδιών να κάνουν την εμφάνισή τους στη ταινία, πόσο έτοιμοι είστε να επιστρέψετε στην Raccoon City;

Το reboot του «Resident Evil» θα είναι πιο κοντά στην ιστορία των δυο πρώτων παιχνιδιών

Οπως και τα ζόμπι έτσι και μερικά κινηματογραφικά franchise δεν λένε απλά να πεθάνουν. Ο λόγος για το «Resident Evil» το οποίο ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την ιστορία της Αλις από τις ταινίες του Πολ Γ. Σ. Αντερσον και να επιστρέψει από τον τάφο του με ένα κινηματογραφικό reboot το οποίο θα βασίζεται στα δύο πρώτα video games της σειράς.

Η αλήθεια είναι πως αρκετοί φανς είχαν απογοητευτεί με το πως εξελίχθηκε το κινηματογραφικό franchise του «Resident Evil», με την ιστορία των παιχνιδιών να είναι άφαντη και τους αγαπημένους τους χαρακτήρες σε δεύτερους ρόλους ή, στην χειρότερη, ανύπαρκτους. Και με την σειρά video games να παίρνει και πάλι τα πάνω της, ειδικά μάλιστα μετά και το «Resident Evil 7», τα remake των «Resident Evil 2 &3», αλλά και το επερχόμενο «Resident Evil 8: Village», κάποια στούντιο φαίνεται πως δεν θέλουν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Μπορεί το Netflix να ετοιμάζει την δική του «Resident Evil» ταινία και σειρά, η Sony και η Constantin Films, τα στούντιο που έφεραν τις ταινίες του Αντερσον στη ζωή, επιστρέφουν στις ρίζες του με τον Γιοχάνες Ρόμπερτς να γράφει και να σκηνοθετεί μια ταινία η οποία, αυτή την φορά, θα βασίζεται περισσότερο στα αγαπημένα video games, ελπίζοντας πως θα ικανοποιήσει έτσι τους φανς.

Διαβάστε ακόμα: O Τζέιμς Κάμερον έχει μια και μοναδική guilty pleasure ταινία

resident evil 607

Κι όχι μόνο αυτό αλλά ήδη γνωρίζουμε και το καστ. Η Κάγια Σκοντελάριο θα παίξει τον ρόλο της Κλερ Ρέντφιλντ, η Χάνα Τζον-Κέιμεν θα είναι η Τζιλ Βάλενταϊν, ο Ρόμπι Αμέλ θα είναι ο Κρις Ρέντφιλντ, ο Τομ Χόπερ θα είναι ο Αλμπερτ Γουέσκερ, ο Εϊβαν Τζόγκια θα παίξει τον ρόλο του Λίον Κένεντι και ο Λίον ΜακΝτόνοου τον Γουίλιαμ Μπέρκιν, με τη ιστορία να ακολουθεί τα γεγονότα των παιχνιδιών «Resident Evil 1-2» τα οποία εξελίσσονται μέσα αλλά και γύρω από την Raccoon City, στην οποία ξεσπά μια επιδημία μετατρέποντας τους πάντες σε ζόμπι.

O Ρόμπερτς δήλωσε πως «με αυτή την ταινία θέλω πολύ να επιστρέψω πίσω στα δύο πρώτα παιχνίδια και αποδώσω την τρομαχτική εμπειρία που είχα παίζοντας τα για πρώτη φορά, και ταυτόχρονα λέγοντας μια ανθρώπινη ιστορία για μια μικρή Αμερικάνικη πόλη που πεθαίνει η οποία μοιάζει σχετική με τα όσα γίνονται σήμερα.»

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας ταινίας «Resident Evil». Για την ώρα δείτε ένα τρέιλερ από το remake «Resident Evil 2» για να πάρετε μια ιδέα για την ιστορία της ταινίας.