Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

O Οκτώβρης είναι μήνας Halloween και έτσι μάγισσες, ζόμπι και άλλα σκοτεινά τέρατα έχουν την τιμητική τους στα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Witches»

To κλασικό παιδικό βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ ετοιμάζεται να μαγέψει μια νέα γενιά θεατών σε σκηνοθεσία Ρόμπερτ Ζεμέκις, αυτή την φορά όμως όχι στη μεγάλη οθόνη αλλά στο HBO Max στις 22 Οκτωβρίου.


«Borat 2»

Ο φημολογούμενος τίτλος του σίκουελ του «Borat» είναι αρκετός ακόμη κι αν δεν δούμε ποτέ την ταινία: «Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan», ενώ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Video πριν την εκλογική αναμέτρηση της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Borat 2».


«The Undoing»

Η Νικόλ Κίντμαν ξανασυνεργάζεται με τον δημιουργό του «Big Little Lies» Ντέιβιντ Ε. Κέλεϊ σε μια νέα σειρά για το HBO σε σκηνοθεσία της Σούζαν Μπίερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «The Undoing».


«Saturday Night Live»

Ο Τζιμ Κάρεϊ είναι ο Τζο Μπάιντεν στο πρώτο teaser για το νέο κύκλο Saturday Night Live! Διαβάστε εδώ περισσότερα για το νέο κύκλο του «Saturday Night Live».


«Καραγκιόζης The Movie»

O Καραγκιόζης είναι έτοιμος για το 3D κοντινό του. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Καραγκιόζης The Movie».


«I'm Fine!»

H Πολίν Σαλαμέ δηλώνει «I'm Fine!» στην ταινία της Εμμας Δοξιάδη που γυρίστηκε μέσα στο lockdown. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «I'm Fine!».


«His House»

Στη νέα ταινία τρόμου του Netflix ένα ζευγάρι μεταναστών στην Αγγλία έρχεται αντιμέτωπο με κάτι σατανικό στο νέο τους σπίτι.


«Belushi»

To ντοκιμαντέρ του Αρ Τζέι Κάτλερ εξετάζει την ταραχώδη ζωή του γνωστού κωμικού παραθέτοντας αρχειακό υλικό και συνεντεύξεις από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του.


«Minari»

H βραβευμένη ταινία του Sundance, ένα μεταναστευτικό δράμα σε σκηνοθεσία του Λι Αϊζακ Τσανγκ, αποκτά το πρώτο της τρέιλερ.


«The Craft Legacy»

H cult ταινία των '90s αποκτά ένα σίκουελ/reboot σε παραγωγή της Blumhouse και θα κυκλοφορήσει κατευθείαν σε VOD στις 28 Οκτωβρίου.


«Resident Evil: Infinite Darkness»

To κλασικό video game αποκτά την δική του CG animated σειρά στο Netflix.


«Kindred»

Μια έγκυος γυναίκα αρχίζει να φοβάται για την ζωή της στο ψυχολογικό θρίλερ του Τζο Μαρκαντόνιο.


«Between The World & Me»

To ΗΒΟ μεταφέρει στη μικρή οθόνη το βιβλίο του Τα-Νεχίσι Κόουτς με ένα all star καστ.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.