Buzz

Dziekuje! Ο Σάσα Μπάρον Κοέν έχει έτοιμο το «Borat 2»!

στα 10

«My name i' Borat, I come a-from Kazakhstan». Εκεί που δεν το περιμέναμε επέστρεψε. Την ιστορική στιγμή που η Αμερική τον χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.

Dziekuje! Ο Σάσα Μπάρον Κοέν έχει έτοιμο το «Borat 2»!

Update 01 Οκτωβρίου 2020: Ο φημολογούμενος τίτλος του σίκουελ του «Borat» είναι αρκετός ακόμη κι αν δεν δούμε ποτέ την ταινία: «Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan», ενώ η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Video πριν την εκλογική αναμέτρηση της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Δείτε εδώ το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε:



Θυμάστε που πριν δύο μήνες, ο Σάσα Μπάρον Κοέν, μασκαρεμένος, ξεσήκωσε ακριοδεξιούς σε ρατσιστικό sing along; Τότε υποπτευόμασταν ότι μπορεί να συνεχίζει τα επεισόδια του «Who is America». Σήμερα μαθαίνουμε ότι ο ανίερος, τολμηρός κωμικός, όχι μόνο έχει έτοιμο το «Borat 2», αλλά το έχει δείξει σε μυστικές προβολές της αγοράς.

Διαβάστε για το Borat: το Flix το ψήφισε ανάμεσα στις 50 πιο επιδραστικές κωμωδίες όλων των εποχών

Borat 607 1

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η ιδέα του σίκουελ θέλει τον Borat, μετά την επιτυχία της ταινίας το 2006, να θεωρεί ότι είναι τεράστιος σταρ και να κυκλοφορεί incognito, παίρνοντας συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους. Μία μίξη δηλαδή του «Borat» με το «Who is America». Ή όπως κάποιος έγραψε στα social «ο Κοέν παίζει τον Borat που παίζει τον Κοέν».

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε άλλες πληροφορίες; Ποιος σκηνοθέτησε; Ανέλαβε ξανά ο Λάρι Τσαρλς, όπως και στην πρώτη ταινία; Ή ο ίδιος ο Κοέν; Υπάρχει στούντιο πίσω από την παραγωγή; Πότε θα κυκλοφορήσει και πώς; Θα περιμένει τις αίθουσες, ή λόγω της επικαιρότητας των αμερικανικών εκλογών, θα κάνει πρεμιέρα σε ψηφιακή πλατφόρμα; Η αμερικανική κριτική πάντως ισχυρίζεται ότι αυτή είναι ξεκάθαρη κίνηση του Κοέν να χτυπήσει τον Τραμπ και να προσελκύσει στις κάλπες τη νέα γενιά.

Borat 607 2

To 2006 το «Borat» σκόραρε 262 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, κάτι που άνοιξε το δρόμο στον Κοέν για τις επόμενες ταινίες του: το «Bruno» που έφερε πίσω 138 εκατομμύρια δολάρια και το «The Dictator» (179 εκ. δολάρια).

Και μέχρι τότε χαζεύουμε ένα ακόμα κλιπ από ό,τι αποδείχθηκε ότι ήταν γυρίσματα της ταινίας:


Διαβάστε περισσότερα:

borat