Buzz

«True Detective 2»: πώς ακόμα και το τραγούδι των τίτλων προδιαθέτει για το τι θα δούμε...

στα 10

Η βαθιά, καπνισμένη, άμεσα αναγνωρίσιμη φωνή που συνοδεύει το τραγούδι που επιλέχθηκε για τους τίτλους του νέου κύκλου «True Detective» δεν αφήνει καμία αμφιβολία: αυτό το καλοκαίρι θα χαθούμε σε μία ακόμα πιο σκοτεινή, νιχιλιστική ιστορία.

«True Detective 2»: πώς ακόμα και το τραγούδι των τίτλων προδιαθέτει για το τι θα δούμε...

Δε χρειάστηκε καν να δούμε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του «True Detective». Με το που έσβησε το σήμα του ΗΒΟ καναλιού και ξεκίνησαν οι τίτλοι αρχής, μία γνώριμη φωνή μας καλωσόρισε στο σύμπαν της σκοτεινής σειράς. Ο Λέοναρντ Κοέν και το «Nevermind» τα είπαν όλα, πριν ακόμα εμφανιστούν στην οθόνη οι Κόλιν Φάρελ, Τέιλορ Κιτς, Βινς Βον, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς για να ερμηνεύσουν ήρωες και αντιήρωες με βρώμικα χέρια.

Το «Nevermind» βρίσκεται στο άλμπουμ «Popular Problems» που κυκλοφόρησε πέρσι ο Κοέν και δεν επιλέχθηκε καθόλου τυχαία. Οπως και το «Far From Any Road» των Handsome Family, ο μουσικός επιμελητής της σειράς T Bone Burnett (ναι, ο διάσημος πολυβραβευμένος παραγωγός) επέλεξε το «Nevermind» γιατί ταιριάζει με τον κυνισμό και την ατμόσφαιρα του «True Detective» σύμπαντος. Ο λακωνικός τρόπος (σαν προφήτης μπροστά στην καταστροφή του κόσμου όπως τον ξεραμε) που ο Λέοναρντ Κοέν ερμηνεύει κάθε στίχο, και κάθε μεστή παύση ενδιάμεσα, δεν αφήνει περιθώρια. Καλωσήρθατε στη βαριά ομίχλη του μέλλοντός μας.

True Detective 2 Credits 607 (διαβάστε ένα απόσπασμα των στίχων: )

I had to leave
My life behind
I dug some graves
You’ll never find


The story’s told
With facts and lies
I had a name
But never mind


Never mind
Never mind
The war was lost
The treaty signed


There’s truth that lives
And truth that dies
I don’t know which
So never mind

Δείτε την σεκάνς των τίτλων του δεύτερου κύκλου του «True Detective»

Ακούστε το τραγούδι εδώ:

.

Διαβάστε τα πάντα για το 2ο κύκλο του «True Detective»: