Buzz

Μήπως τελικά το «Tomorrowland» τα σπάει;

στα 10

Ως τώρα πιστεύαμε ότι το «Tomorrowland» δε θα είναι παρά ένας... φόρος τιμής στα theme parks της Disney, ή αφορμή για ένα καινούριο, με τον Τζορτζ Κλούνεϊ για βιτρίνα. Αλλά το νέο τρέιλερ είναι γεμάτο δράση και σασπένς, ό,τι πρέπει για καλοκαιρινό blockbuster!

Μήπως τελικά το «Tomorrowland» τα σπάει;

«Ο,τι είναι το Χόγκγουορτς για τη μαγεία, είναι η Tomorrowland για την επιστήμη. Είναι και τα δύο μέρη που μπορείς να βρεις εύκολα αν είσαι μάγος και πολύ δύσκολα αν δεν είσαι.» Κάπως έτσι εξηγούσε ο σεναριογράφος Ντέιμον Λίντελοφ (του «Lost») το τι είναι τελικά το «Tomorrowland», που υπογράφει σκηνοθετικά στο δεύτερό του live action φιλμ μετά τις πέμπτες «Επικίνδυνες Αποστολές» ο Μπραντ Μπερντ της Pixar - υπέροχος σκηνοθέτης του «The Incredibles» και του «Ratatouille», συνοδεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη μυστηριώδη ταινία της Disney.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αφήνει τους γάμους και πάει στην «Tomorrowland»

«Ο Γουολτ Ντίσνεϊ δεν θα είναι χαρακτήρας της ταινίας», είπε ο Λίντελοφ για την ταινία, που για πολλούς εξηγεί τη γέννηση της Disneyland και των θεματικών πάρκων γενικότερα, «αλλά αναφέρεται ως ένας από τους υπεύθυνους για τη δημιουργία του μυστηριώδους αυτού μέρους που ονομάζεται "Tomorrowland", ένα τεράστιο φουτουριστικό μέρος αφιερωμένο στα διαστημικά ταξίδια, τα διαστημόπλοια, τις πόλεις του μέλλοντος και τα διαστημικά ταξίδια.» Η ταινία παρακολουθεί την Κέισι (την υποδύεται η Μπριτ Ρόμπερτσον του «Under the Dome»), μια κοπέλα που ανακαλύπτει τυχαία μια μυστηριώδη καρφίτσα με μαγικές δυνάμεις και το κλειδί που ανοίγει την πόρτα σε ένα φουτουριστικό κόσμο, στον οποίο θα συναντήσει έναν ερημίτη εφευρέτη (τον υποδύεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ), ο οποίος γνωρίζει τα πάντα για το άγνωστο σύμπαν στο οποίο θα βρεθεί. Το νέο, ωστόσο, τρίτο τρέιλερ της ταινίας μάς ανέβασε λίγο την αδρεναλίνη, μ' ένα κόνσεπτ «πρόσεχε τι εύχεσαι» και με μια θεαματική σεκάνς δράσης που υπόσχεται αγωνία και φαν (μαζί με το ποπ-κορν φυσικά). Δείτε το παρακάτω και περιμένετε την έξοδο του «Tomorrowland» στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη:

tomorrowland poster 607