Buzz

Μπριτ Ρόμπερτσον: από το «Under the Dome» στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ

στα 10

Το «Tomorrowland» μόλις βρήκε την πρωταγωνίστριά του. Δίπλα στον Τζορτζ Κλούνεϊ θα βρεθεί η Μπριτ Ρόμπερτσον - το κορίτσι από την νέα σειρά φαινόμενο, «Under the Dome».

Μπριτ Ρόμπερτσον: από το «Under the Dome» στο πλευρό του Τζορτζ Κλούνεϊ

Μπορεί ο Μπραντ Μπερντ να ετοιμάζει με μεγάλη μυστικότητα το «Tomorrowland», αλλά η Disney γνωρίζει ότι πρέπει με κάποια καροτάκια να κερδίζεις το ενδιαφέρον του κοινού. Ετσι σήμερα το στούντιο ανακοίνωσε ότι βρέθηκε το κορίτσι που θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του σταρ της ταινίας, Τζορτζ Κλούνεϊ.

Αυτή δεν είναι άλλη από την πρωταγωνίστρια των «Under the Dome» και «Delivery Man», Μπριτ Ρόμπερτσον, η οποία θα παίξει το ρόλο μίας μαθήτριας Λυκείου, η οποία έχοντας ένα μεγάλο ταλέντο με τις νέες τεχνολογίες και τα γκάτζετς, θα ξεκινήσει μία περιπέτεια για να υπερασπιστεί το... μέλλον της.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο ίδιος ο σκηνοθέτης μαζί με τον Ντέιμον Λίντλοφ και τον Τζεφ Γιάνσεν. Το υπόλοιπο καστ πλαισιώνουν οι Χιου Λόρι (ο οποίος φημολογείται ότι παίζει το αντίπαλο δέος του Κλούνεϊ), Ράφι Κάσιντι και Τόμας Ρόμπινσον.

Τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα, καθώς η ταινία έχει πάρει ήδη ημερομηνία που αναμένεται στις αίθουσες: 12 Δεκεμβρίου του 2014.