Buzz

O Τομ Χάρντι λέει πως το «Mad Max: Fury Road» είναι «fucking unbelievable»

στα 10

Μοιάζει πλέον δύσκολο για το «Mad Max: Fury Road» να είναι κάτι λιγότερο από την πιο συναρπαστική περιπέτεια των επόμενων μηνών. Ο Τομ Χάρντι δηλώνει πάντως κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένος...

O Τομ Χάρντι λέει πως το «Mad Max: Fury Road» είναι «fucking unbelievable»

H συνέντευξη του Τομ Χάρντι στο βρετανικό Esquire, με αφορμή την επερχόμενη έξοδο του «Mad Max: Fury Road» επιβεβαιώνει μόνο το αυτονόητο: πως ο 37χρονος ηθοποιός είναι μια από τις πιο συναρπαστικές παρουσίες των τελευταίων χρόνων, ένας απρόβλεπτος πρωταγωνιστής, ο μόνος που θα μπορούσε να σηκώσει στις πλάτες του το reboot του «Mad Max» και να το κάνει να είναι ήδη μια από τις ταινίες που περιμένουμε να δούμε σαν τρελοί.

Tom Hardy 607

Η είδηση που «βγήκε» από τη συνέντευξη και έκανε το γύρο του κόσμου είναι ότι ο Τομ Χάρντι έχει υπογράψει για ακόμη τρεις ταινίες «Mad Max», πράγμα που ακούγεται λογικό αν οι οιωνοί για την επιτυχία του «Fury Road» επιβεβαιωθούν, αν και ο ίδιος ο ηθοποιός το μόνο που δήλωσε ήταν ότι: «Ολα βασίζονται στα νούμερα και πως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Μιλάμε για μια δουλειά εδώ.»

Δείτε εδώ το τελικό και άκρως συναρπαστικό/θεαματικό/επικό τρέιλερ του «Mad Max: Fury Road» που προετοιμάζει το έδαφος για την έξοδο της ταινίας και σε 3D στις 17 Μαΐου από την Tanweer.

Στη συνέχεια μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν να είναι «δύσκολος», για το πόσο γαμημένα διάσημος μπορεί να είναι κάποιος στα 37 του χρόνια και για το μοναδικό τρόπο με τον οποίο μπορεί να μάθεις στη ζωή: κάνοντας λάθη.

Tom Hardy 607

«Εχω τη φήμη του δύσκολου συνεργάτη. Και είμαι. Είμαι πραγματικά. Αλλά δεν είμαι παράλογος. Παλιότερα αν κάποιος με πλήγωνε, περνούσα στην αντεπίθεση για να τον κάνω να σταματήσει. Ολο αυτό ξεκινάει από το φόβο. Αν τα κάνω όλα λίμπα, τότε κανείς δεν θα με ξαναφωνάξει να κάνω κάτι που δεν θέλω. Αλλά όλο αυτό μαλακώνει όταν μεγαλώνεις.»

Tom Hardy 607

«Οταν πηγαίνεις στη δραματική σχολή, παρακολουθείς αρκετά μαθήματα τα οποία δεν σε προετοιμάζουν για τη στιγμή που κάποιος θα σου πει: "Τώρα δουλεύεις με την εταιρεία του Στίβεν Σπίλμπεργκ και πρέπει να σταθείς στο σημάδι σου". Και εσύ ρωτάς: "Τι είναι το γαμημένο σημάδι;" ή απαντάς "Φυσικά στέκομαι στο σημάδι μου". Μέχρι που κάποιος σου λέει: "Οχι δεν στέκεσαι στο σημάδι σου". Δεν πρέπει ποτέ να παραδεχτείς ότι δεν ξέρεις κάτι, όταν ξεκινάς την καριέρα σου. Είναι σημάδι αδυναμίας. Το μόνο που θα συμβεί είναι ότι θα σε κάνει να νιώσεις ηλίθιος. Κάνε, όμως, λάθη. Τότε μόνο υπάρχει περίπτωση να μάθεις κάτι.»

Δείτε ακόμη: Το «Mad Max: Fury Road» είναι ήδη έργο τέχνης

Tom Hardy 607

«Πόσο γαμημένα διάσημος μπορεί να είμαι στα 37 μου χρόνια; Δεν θα με σταματήσει κανείς από το να μπορώ να πηγαίνω οπουδήποτε με το γιο μου ή να είμαι με τα σκυλιά μου στη μέση του δρόμου. Δεν το λέω όλο αυτό με ελαφρότητα. Εχω την οικονομική ασφάλεια για να μπορώ να το πω. Δεν είμαι πολυεκατομμυριούχος Δεν έχω τα χρήματα για να περάσω ολόκληρη τη ζωή μου και να φροντίσω την οικογένεια και τους φίλους μου. Αλλά προτιμώ να μπορώ να κάνω ό,τι θέλω, παρά να βγάζω χρήματα και να είμαι κρυμμένος στο σπίτι μου. Αν ο κόσμος με αναγνωρίζει και με χαιρετάει αυτό είναι τέλειο. Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είμαι μόνος μου στον κόσμο.»

Tom Hardy 607

«Δεν υπήρξα ποτέ πιο ενθουσιασμένος και έξω από τη ζώνη ασφαλείας μου. Είδα το "Mad Max: Fury Road» και είναι γαμημένα απίστευτο!»

Διαβάστε ακόμη:

Tom Hardy 607