Buzz

Αποκαλύφθηκε o τίτλος του «Mission: Impossible 7»

στα 10

Με το «Mission: Impossible 8» να έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα.

Αποκαλύφθηκε o τίτλος του «Mission: Impossible 7»

Μετά από συνεχόμενες αναβολές λόγω της πανδημίας, αλλά και των συνεχόμενων κρουσμάτων που είχαν στο γυρίσματα, το «Mission: Impossible 7» επιτέλους ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες του χρόνου και στην παρουσίαση της Paramount, που έγινε χτες στο CinemaCon 2022, αποκαλύφθηκε και ολόκληρος ο τίτλος τους.

Διαβάστε ακόμα: Το σίκουελ του «Avatar» έχει επίσημο τίτλο «Avatar: The Way of Water»

Mission Impossible 7

Σύμφωνα με το Deadline, ο τίτλος της ταινίας θα είναι «Mission: Impossible Dead Reckoning - Part 1» με την Paramount να ανακοινώνει πως τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 8» (aka «Mission: Impossible Dead Reckoning - Part 2») βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Ενα προηχογραφημένο μήνυμα από τον Τομ Κρουζ ο οποίος βρισκόταν στην κορυφή ενός αεροπλάνου - μια πιθανή ένδειξη για ένα από τα μεγάλα stunt της επόμενης ταινίας - ήταν ένα από τα highlights της παρουσίασης.

Το «Mission: Impossible Dead Reckoning - Part 1», το οποίο κόστισε στο στούντιο πάνω από 290 εκατομμύρια δολάρια, ένα αρκετά μεγαλύτερο μπάτζετ από τα 180 εκατομμύρια της προηγούμενης ταινίας, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Ιουλίου 2023.