Buzz

Ο Τομ Κρουζ βάζει τις φωνές στο συνεργείο του «Mission Impossible 7» γιατί παραβίασαν τους Covid-19 κανόνες

στα 10

«Δε θέλω τις συγγνώμες σας. Να τις πείτε σε όσους έχουν χάσει τις δουλειές τους!» Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα που έγινε viral και διαβάστε πώς σύσσωμο το Χόλιγουντ υπερασπίστηκε το ξέσπασμά του!

Ο Τομ Κρουζ βάζει τις φωνές στο συνεργείο του «Mission Impossible 7» γιατί παραβίασαν τους Covid-19 κανόνες

UPDATE: «Εχει απόλυτο δίκιο!» Στο τέλος του κειμένου, διαβάστε όσους βγήκαν μπροστά για να υπερασπιστούν το ξέσπασμα του Τομ Κρουζ αλλά και το... ξεμπρόστιασμα από την πρώην Σαϊεντολόγο ηθοποιό Λι Ρέμινι

Oι Covid-19 εποχές μας έχουν φέρει μεγάλο πλήγμα σε όλο τον κόσμο. Οπως και στον κόσμο του σινεμά. Το ξέρουμε, το είδαμε, το νιώσαμε στο πετσί μας σε όλα τα επίπεδα: οι αίθουσες κλειστές, η διανομή μετατοπίζει το παιχνίδι στην μικρή οθόνη (η απόφαση της Warner ήταν καταλυτική για το 2021 και με αρκετούς σκηνοθέτες να εξοργίζονται για αυτό), τα γυρίσματα διακόπτονται, ακυρώνονται, ή ξεκινούν και σταματούν γιατί βρίσκονται κρούσματα ανάμεσα στους ηθοποιούς ή το συνεργείο.

Από το Σεπτέμβριο έχουν ξαναξεκινήσει σε διάφορες χώρες της Ευρώπης τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7», με τον Τομ Κρουζ να έχει αναλάβει και κομμάτι της παραγωγής και της ευθύνης για την ασφαλή τους διεξαγωγή. Μάλιστα, μαθαίνουμε ότι έχει πληρώσει από την τσέπη του 800.000 δολάρια για να νοικιάσει ένα κρουαζιερόπλοιο, ώστε όλοι όσοι εργάζονται στην ταινία να απομονώνονται εκεί.

Η ολοκλήρωση ενός blockbuster, με ασφάλεια και χωρίς άλλες καθυστερήσεις, είναι ένα στοίχημα, όχι μόνο για τους παραγωγούς και τον Κρουζ. Αλλά για όλο το Χόλιγουντ. Αν εκείνοι το καραφέρουν, τότε θα συνεχίσουν και οι υπόλοιποι.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Τομ Κρουζ συνεχίζει ακάθεκτος (και χωρίς κασκαντέρ) τις «Επικίνδυνες Αποστολές»

Αν το Χόλιγουντ ξαναρχίσει να γυρίζει ταινίες θα είναι γιατί εμείς τα καταφέραμε. Σώζουμε χιλιάδες δουλειές για τον κόσμο, ρε μαλάκες!»

tom cruise mission 607

Για αυτό, κι όταν ο Κρουζ είδε δύο μέλη του συνεργείου να κάθονται δίπλα δίπλα, χωρίς μάσκες, και να κοιτούν το ίδιο μόνιτορ, έγινε έξαλλος. Εξεράγη.

«Αν ξαναδώ κάτι τέτοιο, έφυγες! Αν ο οποιοσδήποτε από το συνεργείο κάνει κάτι τέτοιο, τέλος - έφυγες κι εσύ κι εσύ κι εσύ! Mην ξανατολμήσει, κανείς!»

«Αυτά! Δε θέλω καμία συγγνώμη! Να την πείτε στους ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές τους, που έχασαν τα γαμ... σπίτια τους, γιατί η βιομηχανία έκλεισε. Εμείς δε θα κλείσουμε! Δε θα σταματήσουμε αυτά τα γυρίσματα. Είναι κατανοητό; Αν σας ξαναδώ, έχετε πάρει πόδι!»

«Αν το Χόλιγουντ ξαναρχίσει να γυρίζει ταινίες θα είναι γιατί εμείς τα καταφέραμε. Σώζουμε χιλιάδες δουλειές για τον κόσμο, ρε μαλάκες! Μιλάω κάθε βράδυ με στούντιο, με παραγωγούς, με όλους. Ολα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω μας. Με αυτό το βάρος πάω για ύπνο κάθε βράδυ!»

Ακούστε ολόκληρο το ηχητικό απόσπασμα:


«Εχει απόλυτο δίκιο! Το Χόλιγουντ βγαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί το ξέσπασμα του Τομ Κρουζ!

«Καταλαβαίνω απόλυτα το ξέσπασμά του. Υπάρχει θέμα. Και εκείνος είναι σε θέση ευθύνης. Μπορεί να μην το έκανα ακριβώς έτσι, δεν είναι το στύλ μου, αλλά είχε δίκιο!» δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.









Ωστόσο, όχι, δεν επικροτούν όλοι το ξέσπασμα του Τομ Κρουζ. Η ηθοποιός και πρώην Σαϊεντολόγος Λι Ρέμινι, σε επιστολή που έστειλε στο The Underground Bunker (διαβάστε την ολόκληρη εδώ), σούρνει τα εξ αμάξης στον σταρ:

«Ο Τομ δεν νοιάζεται για τις οικογένειες του συνεργείου του, όλ' αυτά τα κάνει για τη δημοσιότητα. Ο Τομ δεν πιστεύει στην οικογενειακές αξίες. Θέλω να πω, τρελαίνομαι που ο κόσμος το χαύει. Στοιχιματίζω ότι ο Τομ αυτό το παραλήρημα ανέθεσε να του το γράψουν κι έβαλε τον Σαϊεντολόγο βοηθό του να το ηχογραφήσει και να το κυκλοφορήσει. Το να μιλά μ' αυτόν τον τρόπο στο συνεργείο του ένας ηθοποιός πλούσιος και με τεράστια εξουσία, είναι δείγμα αδυναμίας ενός βαθιά προβληματικού ανθρώπου. Ο Τομ μοιάζει να πιστεύει ότι το Χόλιγουντ αδυνατεί να κάνει ταινίες χωρίς τη βοήθειά του. Ο λόγος του δείχνει πόσο ο Τομ πιστεύει πως είναι ο Θεός και τι του υποδεικνύει η Σαϊεντολογία να κάνει. Η πραγματικότητα είναι πως όσοι σήμερα δουλεύουν στο Χόλιγουντ, τηρούν αυστηρά μέτρα κατά του Covid. Οποιος δουλεύει το ξέρει αυτό. Δεν επιβάλλει ο Τομ Κρουζ το πώς θα γίνουν οι ταινίες, έστω κι αν ο ίδιος το πιστεύει.»

Διαβάστε περισσότερα: