Buzz

Ο κοροναϊός σταμάτησε τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» στη Βενετία

στα 10

Ο Ιθαν Χαντ δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την αποστολή...

Ο κοροναϊός σταμάτησε τα γυρίσματα του «Mission: Impossible 7» στη Βενετία

Τις τελευταίες ημέρες η Ιταλία έχει γίνει το επίκεντρο του κοροναϊού εκτός της Ασίας - κι ένα από τα θύματά του είναι το «Mission: Impossible 7» που γυριζόταν ως χτες στη Βενετία.

Δείτε ακόμη: «Wuhan: The Long Night» Ενα εγκλωβισμένο κινηματογραφικό συνεργείο αποτυπώνει την πόλη-φάντασμα

Διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του στούντιο της Paramount που υπογράφει την παραγωγή: «Φροντίζοντας πρωτίστως για την ασφάλεια και την υγεία των ηθοποιών και του συνεργείου μας και καθώς οι δημοτικές αρχές της Βενετίας απαγόρευσαν τις δημόσιες συγκεντρώσεις εξαιτίας της απειλής του κοροναϊού, αλλάζουμε το σχέδιο της παραγωγής ως προς το γύρισμα διάρκειας τριών εβδομάδων στη Βενετία, πρώτο μέρος των εκτεταμένων γυρισμάτων του "Mission: Impossible 7". Στη διάρκεια αυτής της ανάπαυλας θέλουμε να σεβαστούμε τις ανησυχίες του συνεργείου και θα το συνοδεύσουμε πίσω στην Αμερική, ώσπου να ξεκινήσει ξανά το γύρισμα. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να συνεργαζόμαστε με τις υγειονομικές και δημόσιες Αρχές, όπως υποδεικνύουν οι εξελίξεις.»

Η ανησυχία έχει κορυφωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ιταλία, καθώς από τους τρεις ασθενείς της περασμένης Παρασκευής, το νούμερο ανέβηκε στους 229 το βράδυ της Δευτέρας. Ειδικά στη Βενετία, οι Αρχές έκλεισαν τα σχολεία και τα μουσεία και ακύρωσαν το φετινό καρναβάλι.