Buzz

Το σίκουελ του «Avatar» έχει επίσημο τίτλο «Avatar: The Way of Water»

στα 10

Και η Disney σκοπεύει να κυκλοφορήσει ξανά την πρώτη ταινία στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Το σίκουελ του «Avatar» έχει επίσημο τίτλο «Avatar: The Way of Water»

Το σίκουελ του «Avatar» του Τζέιμς Κάμερον είναι από τις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και αρκετοί είναι αυτοί που περιμένουν να μάθουν έστω και κάποιες παραπάνω πληροφορίες γι’ αυτήν. Και στο CinemaCon 2022 η Disney είχε την ευκαιρία να αποκαλύψει αρκετά πράγματα για την ταινία.

Στην παρουσίασή του στούντιο που πραγματοποιήθηκε χτες στο Caesars Palace στο Λας Βέγκας η Disney επιβεβαίωσε πως ο τίτλος του νέου «Avatar» θα είναι «Avatar: The Way of Water». Ο παραγωγός της ταινία Τζον Λάνταου είπε επίσης πως κάθε ένα από τα τέσσερα σίκουελ θα λειτουργούν ως standalone ταινίες οι οποίες θα επικεντρώνονται στην οικογένεια Σάλι.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Κάμερον ανησυχεί πως τα επόμενα «Avatar» δεν θα έχουν την ίδια επιτυχία στο box office όπως το πρώτο

avatar

Τέλος ένα μικρό teaser της ταινίας θα ξεκινήσει να παίζεται στις αίθουσες την επόμενη εβδομάδα αποκλειστικά πριν την ταινία «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», με την Disney να σκοπεύει να επανακυκλοφορήσει το πρώτο «Avatar» ξανά στις αίθουσες στις 23 Σεπτεμβρίου για να επανασυστήσει το σύμπαν του Κάμερον σε όσους το έχασαν πίσω στο 2009.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Σαμ Γουόρθινγκτον, Ζόι Σαλντάνα, Σιγκούρνεϊ Γουίβερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Μισέλ Γέο, Βιν Ντίζελ, Ντίλιπ Ράο, Στίβεν Λανγκ και Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ. Το «Avatar: The Way of Water» θα βγει στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου 2022.