Φεστιβάλ / Βραβεία

Το Χόλιγουντ ξεμένει από ιδέες;

στα 10

Αυτό ακριβώς υποστηρίζει το μεγαλύτερο ανεξάρτητο φεστιβάλ της Πορτογαλίας IndieLisboa με μια απολαυστική και αιχμηρή καμπάνια.

Το Χόλιγουντ ξεμένει από ιδέες;

Το συχνά τολμηρό, αλλά πλέον καθιερωμένο φεστιβάλ της Λισσαβόνας γιορτάζει φέτος τα δέκα του χρόνια και παρ΄ότι το φετινό του πρόγραμμα ανοίγει και κλείνει με μάλλον ασφαλείς επιλογές (το «No» του Πάμπλο Λαραϊν και το «Before Midnaight» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ) η αυθάδικη φωνή της indie νιότης του μοιάζει ακόμη δυνατή.

Και ακούγεται καθαρά στην διαφημιστική του καμπάνια που μπορεί να φέρει την υπογραφή μιας μεγάλης διαφημιστικής (της Leo Burnett) αλλά δεν παύει να βγάζει τη γλώσσα στην mainstream αμερικάνικη κινηματογραφία.

«Το Χόλιγουντ ξεμένει από ιδέες, ελάτε να δείτε κάτι καινούριο» είναι το φετινό του σύνθημα, που εικονογραφείται μέσα από μια σειρά αφίσες και δύο έξυπνα σποτ που κάνουν ξεκάθαρη την αλήθεια της φράσης.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από τις 18 έως τις 28 Απριλίου του 2013. Μπορείτε να δείτε τη λίστα των ταινιών που θα προβληθούν εδώ και τις αφίσες και τα διαφημιστικά του σποτ πιο κάτω.

2

2

2

2

2

2