Buzz

Το στριπτίζ του Μάθιου ΜακΚόναχι

στα 10

Οχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποια από τις γνωστές ημίγυμνες εμφανίσεις του 41 ετών Τεξανού, αλλά στο ρόλο ενός πρώην στρίπερ που θα υποδυθεί στο «Magic Mike» του Στίβεν Σόντερμπεργκ

Το στριπτίζ του Μάθιου ΜακΚόναχι

Βασισμένο στην πραγματική ιστορία του Τσάνινγκ Τέιτουμ πριν γίνει ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, το «Μagic Mike» αφηγείται την ιστορία ενός έμπειρου στρίπερ που αναλαμβάνει να διδάξει έναν νεαρό χορευτή (Αλεξ Πέτιφερ) πως να βγάλει το ψωμί του βγάζοντας τα ρούχα του. Ο ΜακΚόναχι υποδύεται ένα «συνταξιούχο» στρίπερ, τον Ντάλας, ιδιοκτήτη του κλάμπ στο οποίο διαδραματίζεται κατά μεγάλο μέρος το φιλμ.

Το «Magic Mike», σε παραγωγή του ίδιου του Τέιτουμ φημολογείται ότι θα είναι μια φτηνή παραγωγή (περίπου γύρω στα 6 με 7 εκατομμύρια δολάρια) ξεκινάει τα γυρίσματα του τον επόμενο μήνα αναζητώντας για την ώρα μια ηθοποιό για τον βασικό γυναικείο ρόλο και διανομέα.

Ακόμη μια πρόκληση για τον υπερπαραγωγικό Στίβεν Σόντερμπεργκ, o οποίος έχει ήδη δύο πρεμιέρες τους επόμενους μήνες («Contagion» και «Haywire») και σίγουρα μια ευχάριστη νότα στην ανιαρή ζωή του ΜακΚόναχι, ο οποίος, τουλάχιστον, αυτή τη φορά θα έχει μια καλή δικαιολογία για να βγάλει το πουκάμισο του!

Διαβάστε περισσότερα για το «Magic Mike» εδώ