Buzz

Τα κρυφά χαρίσματα του Τσάνινγκ Τέιτουμ

στα 10

Ο Στίβεν Σόντερμπεργκ ετοιμάζεται να κάνει ταινία με πρωταγωνιστή και... εμπνευστή τον Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Τα κρυφά χαρίσματα του Τσάνινγκ Τέιτουμ
Μαθήματα αυτοάμυνας

Νέα ταινία για τον Στίβεν Σόντερμπεργκ, που φέρνει στο μυαλό το «Σεξ, Ψέμματα και Βιντεοταινίες» για όλους τους λάθος λόγους! Ο τίτλος «Magic Mike» (τι το μαγικό έχει, άραγε, ο Μάικ…), πρωταγωνιστής ο Τσάνινγκ Τέιτουμ και θέμα η εξέλιξη μιας φιλίας μέσα στον κόσμο των αντρών στριπτιζέρ. Ο ήρωας του Τέιτουμ μαθαίνει σ’έναν ρούκι πώς να επιβιώσει μέσα κι έξω από τα κλαμπ, ένα καυτό καλοκαίρι γεμάτο χορό, αλκοόλ και γυναίκες.

Εμπνευση για το σενάριο υπήρξε η εμπειρία του ίδιου του Τσάνινγκ Τέιτουμ στο επάγγελμα όταν ήταν 19. ΠΩΣ;;; Λέει σχετικά ο Σόντερμπεργκ, «Οταν ο Τσάνινγκ μου μίλησε γι’αυτήν την περίοδο της ζωής του, μου φάνηκε εξαιρετική ιδέα για ταινία. Ηθελα αμέσως να τη βάλω μπροστά. Είναι σέξι, αστεία και προκλητική. Θα βαδίσουμε στο πρότυπο του ‘Πυρετός το Σαββατόβραδο’, οπότε ελπίζω ότι δε θα πέσουμε πολύ έξω.»

Το «Magic Mike», βέβαια, θα πάρει σειρά μετά την ολοκλήρωση του «Haywire», που θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Αύγουστο, μετά το γύρισμα του «Contagion», που προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο και όπου πρωταγωνιστούν οι Ματ Ντέιμον, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζουντ Λο και Μαριόν Κοτιγιάρ κι αφού ο Σόντερμπεργκ ξεπετάξει σφήνα το «Liberace» με Μάικλ Ντάγκλας και Ματ Ντέιμον και το «The Man from U.N.C.L.E» με τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Το σίγουρο είναι ότι ο Στίβεν έχει αρκετή δουλειά, ώστε να μη χρειαστεί να γίνει κι ο ίδιος στρίπερ! Και ευτυχώς!