Buzz

Η Γκαλ Γκαντότ πρωταγωνιστρια στο νέο «Κυνήγι του Κλέφτη»

στα 10

Για άλλη μια φορά το Χόλιγουντ αποδεικνύει πως δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο ό,τι αφορά τις κλασικές του ταινίες.

Η Γκαλ Γκαντότ πρωταγωνιστρια στο νέο «Κυνήγι του Κλέφτη»

Αλλό ένα remake μιας ακόμα κλασσικής ταινίας, μιας δεν είχαμε αρκετά αυτόν τον καιρό, ετοιμάζει να κάνει το Χόλιγουντ. Αυτή την φορά ετοιμάζει να παρουσιάσει σε ένα νέο κοινό την αριστουργηματική ταινία του 1955 σε σκηνοθεσία Αλφρεντ Χίτσκοκ «Το Κυνήγι του Κλέφτη» με πρωταγωνίστρια την Γκαλ Γκαντότ.

Σύμφωνα με το Deadline το στούντιο της Paramount εργάζεται σκληρά με την σεναριογράφο Εϊλίν Τζόουνς για να μεταφέρουν ξανά την ταινία του Χίτσκοκ, στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Γκάρι Γκραντ και Γκρέις Κέλι, στο σινεμά αυτή την φορά με την Γκαντότ να πρωταγωνιστεί στον ρόλο, μάλλον της Κέλι – εκτός και αν το στούντιο έχει σκοπό να αλλάξει τους ρόλους – αν και καμία άλλη λεπτομέρεια μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή

Διαβάστε ακόμα: Ναι το «Εγκλημα στο Νείλο» θα βγει τελικά στις αίθουσες

gal gadot

Στην αρχική ταινία ένας αναμορφωμένος κλέφτης κοσμημάτων που πάλαι ποτέ έφερε το ψευδώνυμο «Γάτος» αποσύρεται στη γαλλική Ριβιέρα. Μόνο που μία σειρά από ληστείες διαμαντιών στην περιοχή τον βάζει ξανά στο στόχαστρο της αστυνομίας, των ασφαλιστικών εταιριών, αλλά και των παλιών συνεργατών του που και οι ίδιοι έχουν διαγράψει τα μητρώα τους και δεν επιθυμούν μπλεξίματα. Για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες αποφασίζει να διαλευκάνει ο ίδιος την υπόθεση, όσο στα πόδια του μπλέκεται ένα πολύ γοητευτικό δόλωμα: μία νεαρή κληρονόμος που παραθερίζει με την ηλικιωμένη μητέρα της στις Κάννες.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας παραμένει άγνωστη, αλλά μάλλον η Paramount θέλει να την βγάλει στις αίθουσες το συντομότερο δυνατόν.