Buzz

Ο Τίμοθι Σαλαμέ θα είναι ο τρίτος Γουίλι Γουόνκα της κινηματογραφικής ιστορίας

στα 10

Και διαδέχεται τον Τζιν Γουάιλντερ, τον Τζόνι Ντεπ κι όλο το χρώμα της φαντασίας μας.

Ο Τίμοθι Σαλαμέ θα είναι ο τρίτος Γουίλι Γουόνκα της κινηματογραφικής ιστορίας

Η Warner Bros. ετοιμάζεται να φέρει για τρίτη φορά του Γουίλι Γουόνκα στη μεγάλη οθόνη, διασκευάζοντας το «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» του Ρόαλντ Νταλ. Τον περιπετειώδη, εκκεντρικό Γουίλι Γουόνκα, τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, έχουν ενσαρκώσει θρυλικά, πρώτα ο Τζιν Γουάιλντερ το 1971 κι έπειτα ο Τζόνι Ντεπ το 2005.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τιμ Μπάρτον έκανε σχόλια για τον Τίμοθι Σαλαμέ ως «Ψαλιδοχέρη»

wonka 607

Τώρα, η ιστορία θα μας συναντήσει λίγο... νωρίτερα. Βασισμένη στους ήρωες του Νταλ, η ταινία θα εστιάζει στα νεανικά χρόνια του Γουίλι Γουόνκα και στις περιπέτειές του πριν ανοίξει το πιο διάσημο εργοστάσιο σοκολάτας του κόσμου.

wonka 607

Εχοντας για λίγο καιρό διαπραγματευτεί και με τον Τομ Χόλαντ, το στούντιο κατέληξε οριστικά στον πρωταγωνιστή της ταινίας. Θα είναι ο Τίμοθι Σαλαμέ ο οποίος, μάλιστα, για πρώτη φορά στην (οσκαρική) καριέρα του, θα χρειαστεί να μας δείξει πόσο καλά ξέρει να τραγουδάει και να χορεύει!

τίμοθι σαλαμέ 607

Η ταινία θα λέγεται «Wonka», θα σκηνοθετήσει ο Πολ Κινγκ του «Paddington» και ο μόνος που δεν θα συμμετάσχει στο... πάρτι είναι, βεβαίως, ο μικρός Τσάρλι. Η ταινία προγραμματίζεται να ξεκινήσει γυρίσματα στο τέλος του χρόνου - νωρίτερα από αυτό, επιτέλους, ελπίζουμε ότι θα δούμε τον Τίμοθι Σαλαμέ στο «Dune» του Ντενί Βιλνέβ.