Buzz

Τρολιά ή όχι, αν είναι ο Τιμ Μπάρτον να κάνει ριμέικ την «Μary Poppins» ας το κάνει με την Κέιτ Μπλάνσετ

στα 10

Η φήμη που κυκλοφορεί εδώ και κάποιες μέρες στο ιντερνετ πως ο Τιμ Μπάρτον ετοιμάζει ριμέικ της «Mary Poppins» δεν επιβεβαιώνεται. Αν ισχύει όμως, υπάρχει ήδη αφίσα και πρωταγωνίστρια: οχι τον Τζόνι Ντεπ, βρε κουτά!

Τρολιά ή όχι, αν είναι ο Τιμ Μπάρτον να κάνει ριμέικ την «Μary Poppins» ας το κάνει με την Κέιτ Μπλάνσετ

Κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει το αν τελικά ο Τιμ Μπάρτον ετοιμάζει ένα ριμέικ της «Mary Poppins», πράγμα όχι απίθανό αφού αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να το τολμήσει αυτός θα ήταν μόνο ο ίδιος - παίρνοντας ωστόσο και την όποια (μεγάλη) ευθύνη του «πειράγματος» ενός classic χωρίς προηγούμενο και επόμενο.

Εδώ και μέρες πάντως κυκλοφορεί ένα πόστερ που (και καλά) έχει διαρρεύσει και διαφημίζει την ταινία - με πρωταγωνίστρια την Κέιτ Μπλάνσετ και συμπρωταγωνιστή τον Σαμ Ράιλι που έχει εξάψει τη φαντασία των απανταχού κινηματογραφόφιλων, οι οποίοι ωστόσο θα πρέπει να μείνουν για την ώρα με την απορία, αφού κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα της αφίσας (που μοιάζει ψεύτικη έτσι κι αλλιώς) αλλά και το πόσο αληθές είναι το όλο πρότζεκτ.

Το μόνο καλό στην όλη υπόθεση είναι πως στέλνεται ένα σαφές μήνυμα προς τον Μπάρτον πως αν ποτέ αποφασίσει να αγγίξει το αριστούργημα της Disney καλό θα είναι να αποφύγει τόσο τον Τζόνι Ντεπ όσο και την Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, δίνοντας το ρόλο στην καλύτερη ηθοποιό της γενιάς της - και αφήνοντας και τη Τζούλι Αντριους να δώσει τα φώτα της στην όλη παραγωγή.

Δείτε εδώ το πόστερ και ξεκινήστε το τραγούδι...

Mary Poppins remake

Tον Μάρτιο του 2014 είχε κυκλοφορήσει ακόμη ένα πόστερ που διαφήμιζε μια ταινία με τίτλο «Poppins», πρωταγωνίστρια την Ελενα Μπόναμ Κάρτερ (τα παμε, δεν τα παμε;) και τον Τζόνι Ντεπ (!), μια τύπου σκοτεινή εκδοχή της «Mary Poppins». Αυτό το πόστερ αποδείχθηκε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο και μάλλον και αυτό με την Κέιτ Μπλάνσετ μοιάζει το ίδιο...

Mary Poppins remake

Μιλώντας μόνο με γεγονότα, ας περιμένουμε το «Big Eyes» του Τιμ Μπάρτον που είναι και αληθινό και θα βγει στις αίθουσες - καρατσεκαρισμένο - τα Χριστούγεννα του 2014, οδεύοντας ολοταχώς προς τα Οσκαρ.

Διαβάστε ακόμη: