Buzz

Η Τίλντα Σουίντον θα παίξει στις νέες ταινίες των Πέδρο Αλμοδόβαρ και Απιτσατπόνγκ Βιρασετάκουν

στα 10

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε την συνεργασία της με δυο σπουδαίους auteur.

Η Τίλντα Σουίντον θα παίξει στις νέες ταινίες των Πέδρο Αλμοδόβαρ και Απιτσατπόνγκ Βιρασετάκουν

Μπορεί πολλοί από εμάς να χάσαμε την sold out performance της Τιλντα Σουίντον «Ενσαρκώνοντας τον Παζολίνι» σε σκηνοθεσία του Ολιβιέ Σαγιάρ στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, αλλά θα την απολαύσουμε σύντομα ξανά στη μεγάλη οθόνη μιας και η ίδια ετοιμάζεται να συνεργαστεί με δυο σπουδαίους auteur.

To Τhe Film Stage αναφέρει πως η Σουίντον αρχικά θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ με τίτλο «The Room Next Door», το οποίο θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του στη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο. Πρόκειται για τη πρώτη αγγλόφωνη μεγάλου μήκους ταινία του Αλμοδόβαρ με την Σουίντον να αναφέρει πως «θα επικεντρωθεί στη φιλία μεταξύ τριών γυναικών, τις οποίες υποδύονται δύο Βρετανίδες ηθοποιοί και μια Αμερικανίδα». Η ταινία θα είναι επίσης «στη γλώσσα του Σαίξπηρ». Δεν είναι σαφές εάν αυτό είναι ένα νεύμα στο ιαμβικό πεντάμετρο ή θα στηθεί ως κάποιο θεατρικό σκηνικό επηρεασμένο από τα έργα του μεγάλου Βάρδου.

Διαβάστε ακόμα: «Ενσαρκώνοντας τον Παζολίνι» ή πώς μόνο η Τίλντα Σουίντον είναι ικανή να ενσαρκώσει τη ζωή και το θάνατο μαζί

tilda swinton Apichatpong Weerasethakul Μαζί με τον Απιτσατπόνγκ Βιρασετάκουν.

Επίσης θα την δούμε να συνεργάζεται και πάλι με τον Απιτσατπόνγκ Βιρασετάκουν μετά την τελευταία του ταινία με τίτλο «Ανάμνηση». Μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες για την πλοκή της αλλά ο Βιρασετάκουν είχε πει πως θα ήθελε να είναι μια ταινία σε μικρότερη κλίμακα από την προηγούμενή του και θα ήθελε να την γυρίσει κοντά στην πατρίδα του την Ταϊλάνδη. «Τώρα θέλω να πάω να κάνω μια ταινία σε μια διαφορετική χώρα. Αυτή τη φορά θέλω να είναι πιο ευέλικτη. Θα είναι μικρότερος ο προϋπολογισμός της και πιθανώς με τους ίδιους ηθοποιούς. Η ίδια παλιά συμμορία».

Αλλά ως τότε περιμένουμε να απολαύσουμε στη νέα ταινία του Τζόσουα Οπενχάιμερ με τίτλο «The End». Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για την πλοκή του, αλλά η ταινία περιγράφεται ως «ένα μιούζικαλ από την χρυσή εποχή του Χόλιγουντ για την τελευταία ανθρώπινη οικογένεια στη Γη».