Buzz

Shut up and dance! Ολοι οι διάσημοι κινηματογραφικοί χοροί σ' ένα βίντεο που θα σας φτιάξει το κέφι

στα 10

Η εβδομάδα τελείωσε. Την αποχαιρετούμε μ' ένα mashup βίντεο χορευτικών κινηματογραφικών σκηνών. Θα χαμογελάσετε. Θα κουνήσετε γοφούς.

Shut up and dance! Ολοι οι διάσημοι κινηματογραφικοί χοροί σ' ένα βίντεο που θα σας φτιάξει το κέφι

Από τον Φρεντ και την Τζίντζερ μέχρι τον Μπράντλεϊ Κούπερ και την Τζένιφερ Λόρενς, από τον Τομ Κρουζ με το σωβρακάκι μέχρι τα ξυπόλητα πέλματα της Ούμα Θέρμαν, από την μοναχική επανάσταση του «Flashdance» στην ομαδική του «Footloose», από τον τυφλό έρωτα του «500 Μέρες με τη Summer» στο τυφλό πάθος του Αλ Πατσίνο, εκατοντάδες σκηνές χορού έχουν καταγραφεί στη συλλογική κινηματογραφική μνήμη. Και κάποιες από αυτές, με το που τις ξαναβλέπουμε, ασυναίσθητα νιώθουμε καλύτερα.

Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί ένα mashup video έχει γίνει viral και μοιράζεται σε χιλιάδες ποσταρίσματα στα social media. Δεν εξηγείται ότι θέλαμε να το σνομπάρουμε μ' ένα σήκωμα φρυδιού και ειρωνικού βλέμματος, αλλά καταλήξαμε να κουνάμε γοφούς.

Ναι, συμβάλλει και το pop tune κομμάτι «Shut Up and Dance» των Walk the Moon, πάνω στο οποίο μοντάρονται οι τιμωρημένοι μαθητές του «Breakfast Club», οι Greasers κολλητοί του Τραβόλτα, ο Φέρις Μπιούλερ και η παρέα του, ο «Λύκος της Wall Street», ο πάντα cool Κρίστοφερ Νόλαν και τόσοι ακόμα...

Thank God is Friday! Χορεύετε;

Δείτε ακόμα: