Industry

Θεσσαλονίκη 2016: Η Fischer σάς κάνει δώρο τη CineΚάρταF!

στα 10

Η Fischer, η πιο σινεφίλ μπίρα, κλείνει 10 χρόνια Βραβείων Κοινού και σάς χαρίζει τη CineΚάρταF για το 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!

Flix Team
Θεσσαλονίκη 2016: Η Fischer σάς κάνει δώρο τη CineΚάρταF!

Η Fischer γιορτάζει 10 χρόνια παρουσίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, απονέμοντας και φέτος τα πιο σημαντικά βραβεία, τα Βραβεία Κοινού Fischer. Δέκα χρόνια, αμέτρητες προβολές από όλο τον κόσμο, δεκάδες χιλιάδες ψήφοι, επίτιμοι προσκεκλημένοι, ένα μοναδικό κοινό από κάθε γωνιά του κόσμου και φυσικά η υψηλή ποιότητα και αισθητική της μπίρας Fischer που ολοκληρώνουν τη μοναδική εμπειρία του θεσμού!

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς

Φέτος, η μπίρα Fischer κάνει δώρο σε δύο θεατές με όρεξη από μία CineΚάρταF για το 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης! Η CineΚάρταF είναι η κάρτα Μέλους του Φεστιβάλ και ισχύει για όλες τις προβολές, καθώς και για τα πωλητήρια, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα προνόμια της CineΚάρταF εδώ. Για να διεκδικήσετε τις δύο CineΚάρταF, δώρο από τη Fischer, μπείτε στη σελίδα του Flix στο facebook, κάντε like, share και αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας στο post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη, 1η Νοεμβρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με dm.

fischer tiff 57 607

Με επετειακό χαρακτήρα, η σινεφίλ Fischer, πιστή στο ραντεβού της, δίνει για 10η φορά «φωνή» στο φανατικό κοινό του θεσμού, που θα αναδείξει τις καλύτερες ταινίες που αγάπησε.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: Ο πολυβραβευμένος Ali Ali μιλά στο Flix για το πώς γύρισε το σποτ της Fischer στην Αθήνα

fischer tiff 57 607

Από τις 3 έως τις 13 Νοεμβρίου, η Fischer θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη γιορτή του σινεμά με αφιερώματα και παράλληλες εκδηλώσεις. Οι λάτρεις του κινηματογράφου, θα έχουν τη δυνατότητα καταναλώνοντας την αγαπημένη τους μπίρα και με το εισιτήριο της προβολής, να απολαύσουν ακόμα μία Fischer δωρεάν, σε 30 επιλεγμένα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Fischer, It’s about Taste.

Περισσότερες πληροφορίες:

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 57ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς