Buzz

Θες να ρωτήσεις κάτι τον Τζορτζ Κλούνεϊ; Μπορείς!

στα 10

Μία Skype συζήτηση με τον Τζορτζ Κλούνεϊ πώς σας φαίνεται; Θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες και πρέπει να δράσετε γρήγορα! Μάθετε πώς...

Θες να ρωτήσεις κάτι τον Τζορτζ Κλούνεϊ; Μπορείς!

Λίγο πριν ο Τζορτζ Κλούνεϊ φτιάξει τις βαλίτσες του για το 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, όπου η νέα του ταινία «Μνημείων Ανδρες» («The Monuments Men») θα κάνει την παγκόσμια πρώτη της, θα ανοίξει τον υπολογιστή του και θα απαντήσει στην ερώτησή σου. Ναι, στη δική σου ερώτηση. Αρκεί να είναι έξυπνη, άμεση και να περάσει από το screening των παραγωγών της ανοιχτής για το κοινό Skype συνέντευξης που στήνει το MSN με τον διάσημο χολιγουντιανό σταρ.

Ο Κλούνεϊ, ο οποίος έχει τους πολλαπλούς ρόλους του σκηνοθέτης, πρωταγωνιστή, σεναριογράφου και παραγωγού στο «Μνημείων Ανδρες» δε θα είναι μόνος του. Θα συνοδεύεται από το πρωταγωνιστικό του καστ - τους Ματ Ντέιμον, Τζον Γκούντμαν και Μπομπ Μπάλαμπαν. Οπότε αν προτιμάς να ρωτήσεις κάποιον άλλον κάτι, κανείς δεν σε εμποδίζει.

Πώς θα γίνουν όλα αυτά; Φορώντας το πιο λαμπερό σου χαμόγελο και ανοίγοντας την κάμερα του Skype σου! Κι αυτό, γιατί το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος, είναι να καταγράψει σε βίντεο την ερώτησή του και να τη στείλει μέσω Skype στο MSN, μέχρι την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 14.00 μ.μ.

Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site του MSN.

1

Να θυμίσουμε ότι η ταινία είναι βασισμένη στο best seller του Ρόμπερτ Μ. Εντσελ, «The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History», αλλά με την προσωπική σφραγίδα του Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος άλλωστε δήλωσε ότι προσπάθησε με κόπο να συνδυάσει τα πραγματικά γεγονότα και το δράμα, με μια διακρικά κωμική ατμόσφαιρα. Σ’ αυτό οπωσδήποτε βοήθησε και το καστ της ταινίας, που απαρτίζουν, μαζί με τον Κλούνεϊ, οι Ματ Ντέιμον, Κέιτ Μπλάνσετ (λίγο πριν τη βράβευσή της με Οσκαρ για τη «Θλιμμένη Τζάσμιν»;), Ζαν Ντιζαρντέν, Χιου Μπόνεβιλ, Τζον Γκούντμαν, Μπομπ Μπάλαμπαν και Μπιλ Μάρεϊ!

2

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, το «Μνημείων Ανδρες», βασισμένο στην πραγματική ιστορία του μεγαλύτερου κυνηγιού του χαμένου θησαυρού στην ιστορία, είναι μια περιπέτεια δράσης που παρακολουθεί ένα διαφορετικό στρατιωτικό τάγμα στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που πηγαίνει στη Γερμανία για να διασώσει αριστουργήματα της Τέχνης από τους λωποδύτες Ναζί και να τα επιστρέψει στους ιδιοκτήτες τους. Η αποστολή τους μοιάζει ανέφικτη: τα έργα τέχνης είναι παγιδευμένα στη γραμμή του πυρός κι ο γερμανικός στρατός έχει εντολές να καταστρέψει τα πάντα με την πτώση του Ράιχ, οπότε πώς μπορεί αυτή η ομάδα - επτά διευθυντές μουσείων και ιστορικοί τέχνης, πιο εξοικειωμένοι με τον Μικελάντζελο παρά με τα M1 - να ελπίζει ότι θα τα καταφέρει; Αλλά καθώς οι Monuments Men, όπως αποκαλούνται, μάχονται ενάντια στο χρόνο για ν' αποφύγουν την καταστροφή μιας χιλιετίας πολιτισμού, ρισκάρουν τις ζωές του για να προστατεύσουν και να υπερασπιστούν κάποια από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας.

3Το «Μνημείων Αντρες» θα κυκλοφορήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2014 από την Odeon

Διάβασε αναλυτικά τα πάντα για το «Μνημείων Ανδρες» για να ετοιμάσεις την ερώτησή σου!