Buzz

Θέλμα & Λουίζ: ένα selfie 23 χρόνια μετά

στα 10

Κοιτάξτε τι πόσταρε η Σούζαν Σαράντον στο twitter της...

Θέλμα & Λουίζ: ένα selfie 23 χρόνια μετά

Εχουν περάσει 23 ολόκληρα χρόνια από την εμβληματική ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «Θέλμα και Λουίζ». Οι Σούζαν Σαράντον και Τζίνα Ντέιβις έπεσαν με αυτοθυσία από το γκρεμό του Γκραντ Κάνιον για να μείνουν αθάνατες, ως οι δύο από τις σημαντικότερες κινηματογραφικές γυναίκες που πήραν το τιμόνι της ζωής τους στα χέρια τους - όσο αργά κι αν ήταν και με όποιο κόστος. Στην ταινία, όσο ακόμα η τρέλα έβαζε βενζίνη στο κάμπριο 1966 Ford Thunderbird τους, οι δυο τους βγάζουν ένα selfie - 23 χρόνια πριν εφευρεθεί ο όρος. Μία polaroid μηχανή στον αέρα, ένα κλικ και μερικά λεπτά αργότερα αυτή η φωτογραφία θα απεικονίζει την ανεπίστρεπτα χαμένη ανεμελιά. Και το πόστερ της ταινίας.

Σήμερα, η 67χρονη Σούζαν Σαράντον μας είχε μία έκπληξη στο λογαριασμό της στο twitter. Κλείνοντας το μάτι στο γελοίο trend που (μπορεί να έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια από το instagram, αλλά βγήκε εκτός ορίων μετά τα Οσκαρ και Το Selfie της Ελεν), η Σαράντον ποστάρει μία reunion φωτογραφία με την παλιά της φίλη, 58χρονη σήμερα Τζίνα Ντέιβις και γράφει τη λεζάντα: «Οι επινοητές του selfie».

Χαμογελάμε. Σκεφτόμαστε ότι το Μάρτιο στα selfie των Οσκαρ ήταν και ο Μπραντ Πιτ. Ισως θα έπρεπε να ξανασταματήσουν στην άκρη του δρόμου και σήμερα. Να τον πάρουν μαζί τους και να τον βάλουν κι αυτόν στο κάδρο. For old times shake...

1

Περισσότερη Σούζαν Σαράντον: