Buzz

«The Woman who Left»: Μια «ταινία εκδίκησης» με τον τρόπο του Λαβ Ντίαζ

στα 10

Βραβευμένη με το Χρυσό Λιοντάρι στην Βενετία, η ταινία του Φιλιππινέζου σκηνοθέτη, έχει τρέιλερ.

«The Woman who Left»:  Μια «ταινία εκδίκησης» με τον τρόπο του Λαβ Ντίαζ

Σημαντικά μικρότερη σε διάρκεια από το «Lullaby to the Sorrowful Mystery» που προβλήθηκε στο φεστιβάλ του Βερολίνου τον περασμένο Φεβρουάριο η καινούρια ταινία του Λαβ Ντίαζ αφηγείται την ιστορία μιας γυναίκας που βγαίνει από την φυλακή μετά από τριάντα χρόνια για να βρεθεί αντιμέτωπη με μια χώρα που δεν αναγνωρίζει.

Η Οράσια είναι μια δασκάλα η οποία έχει περάσει τα τελευταία 30 χρόνια σε μια γυναικεία φυλακή για έναν φόνο που δεν διέπραξε. Υπομένοντας με στωικότητα την ποινή της διδάσκει γραφή και ανάγνωση στις συγκρατουμενές της. Ομως ξαφνικά μια άλλη γυναίκα θα ομολογήσει την ενοχή της για τον φόνο και έτσι η Οράσια θα βρεθεί και πάλι πίσω στον κόσμο, στις Φιλιππίνες του τέλους της δεκαετίας του 90.

Διαβάστε ακόμη: Λαβ Ντιάζ: Ποιος είναι ο άνθρωπος που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στη Βενετία;

The Woman Who Left 607

Μετά από τριάντα χρόνια στην φυλακή σχεδόν τίποτα δεν μοιάζει το ίδιο. Εκτός ίσως από την γνώριμη αίσθησης της διαφθοράς, του αγώνα για δύναμη και εξουσία που μοιάζει με μια σταθερά στην ιστορία της χώρας. Προσπαθώντας να ξαναχτίσει την ζωή της, θα επανασυνδεθεί με την κόρη της, θα αναζητήσει τον χαμένο γιό της αλλά όταν ανακαλύψει ότι ο εραστής της πριν από τριάντα χρόνια, ένας αριστοκράτης που ζει πλέον στην δική του χρυσή φυλακή φοβούμενος την απαγωγή του, είναι υπεύθυνος για την φυλάκισή της, θα ξεκινήσει να οργανώνει την εκδίκησή της.

The Woman Who Left 607

Το φιλμ που χαιρετίστηκε από πολλούς ως η καλύτερη και πιο ώριμη ταινία του Λαβ Ντίαζ έχει πλέον τρέιλερ το οποίο μπορείτε να δείτε αμέσως μετά το πρώτο teaser.



Διαβάστε ακόμη: