Buzz

Θα υπάρξει κάποιο σίκουελ του «The Matrix Resurrections»;

στα 10

Η σκηνοθέτης της ταινίας Λάνα Γουατσόφσκι δίνει την δική της απλή και τόσο λιτή απάντηση.

Θα υπάρξει κάποιο σίκουελ του «The Matrix Resurrections»;

To «The Matrix Resurrections» ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του αύριο στις ελληνικές αίθουσες και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται εάν αυτό θα είναι το πρώτο μέρος μιας νέα τριλογία, όπως εξάλλου συνηθίζεται να γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Αν κάποιοι από εσάς έχετε βαρεθεί τις όποιες αναβιώσεις παλιών ταινιών στην μορφή τριλογιών ή σίκουελ τότε θα χαρείτε ίσως να μάθετε πως το «The Matrix Resurrections» δεν θα έχει τίποτα από αυτά. Αυτό δήλωσε η σκηνοθέτης της ταινίας Λάνα Γουατσόφσκι στο Associated Press όταν την ρώτησαν αν θα περιμένουμε να δούμε νέες περιπέτειες του Νίο και της Τρίνιτι. Η απάντηση της ήταν ένα απλό και ξερό «όχι».

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «The Matrix Resurrections».

Matrix Resurrections

Εξάλλου όπως είχε δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν, έκανε την συγκεκριμένη ταινία ως παρηγοριά για τον θάνατο των γονιών της. «Ποτέ δεν με ενδιέφερε, ως ιδέα, να συνεχίσω [το franchise του “Matrix”]. Αλλά μετά πέρασα μια αρκετά δύσκολη περίοδο στην ζωή μου μια και οι δυο μου γονείς αρρώστησαν βαριά, και από τότε ήταν συνεχώς μια θλίψη. Πέθανε ο πατέρας μου, και μετά πέθανε ένας φίλος μου και μετά πέθανε η μητέρα μου. Δεν ήξερα πώς να επεξεργαστώ αυτό το είδος θλίψης. Δεν το είχα ζήσει τόσο κοντά ... Γνωρίζαμε ότι η ζωή τους πρόκειται να τελειώσει και όμως ήταν ακόμα πολύ δύσκολο. Και τότε η φαντασία άρχισε να μπαίνει στον εγκέφαλό μου, και ένα βράδυ, έκλαιγα και δεν μπορούσα να κοιμηθώ, και ξαφνικά, ο εγκέφαλός μου έσκασε όλη αυτή την ιστορία. Δεν μπορούσα να έχω τη μαμά και τον μπαμπά μου, αλλά ξαφνικά είχα τον Νίο και την Τρίνιτι, αναμφισβήτητα τους δύο πιο σημαντικούς χαρακτήρες στη ζωή μου. Ηταν αμέσως παρηγορητικό να έχω ξανά αυτούς τους δύο χαρακτήρες ζωντανούς, τόσο απλά. Μπορείτε να πείτε: “εντάξει, αυτοί οι δύο άνθρωποι πεθαίνουν και εντάξει, φέρε αυτούς τους δύο ανθρώπους στη ζωή και, δεν αισθάνεσαι καλά;” Ναι το κατάφερε! Είναι απλό, και αυτό κάνει η τέχνη και αυτό κάνουν οι ιστορίες, μας παρηγορούν. Και είναι σημαντικές.»

Ετσι μπορούμε όλοι να απολαύσουμε για μια και τελευταία φορά μια επανασύνδεση στο Matrix πριν αυτό βγει από τη πρίζα μια για πάντα.