Buzz

Ο,τι έσπειρες, θα θερίσεις: ο Ματ Ντέιμον σε ένα νέο κλιπ της «Διάσωσης»

στα 10

Σ' ένα νέο film clip από τη «Διάσωση» του Ρίντλεϊ Σκοτ, ο Ματ Ντέιμον εξηγεί γιατί ο πλανήτης Αρης πρέπει να τρέμει τη δύναμη ενός Βοτανολόγου. Δείτε το!

Ο,τι έσπειρες, θα θερίσεις: ο Ματ Ντέιμον σε ένα νέο κλιπ της «Διάσωσης»

Μετά από μία καταιγίδα που χτυπά τον Αρη, όσο μία ομάδα ερευνητών βρίσκεται σε αποστολή δημιουργίας μίας αποικίας, ο αστροναύτης-βοτανολόγος Μαρκ Γουάτνι βρίσκεται παγιδευμένος στον Κόκκινο Πλανήτη. Αντί να πανικοβληθεί και γνωρίζοντας ότι έχει 28 μέρες να βρει μια λύση, αγωνίζεται να επιβιώσει. Ταυτόχρονα πίσω στη Γη, η NASA προσπαθεί να επανδρώσει μια αποστολή σωτηρίας κι ο Διευθυντής της παλεύει να συμμαζέψει την κρίση.

«H Διάσωση», η νέα διαστημική περιπέτεια του Ρίντλεϊ Σκοτ, η οποία κερδίζει θετικές κριτικές (κι όλοι μιλούν για την επιτέλους επιστροφή του σε καλές ταινίες), θέλει τον Ματ Ντέιμον στον κεντρικό ρόλο, πλαισιωμένο από ένα καστ εξαιρετικών ηθοποιών: Τζεφ Ντάνιελς, Τζέσικα Τσαστέιν, Κέιτ Μάρα, Τσιγουιτέλ Ετζιοφόρ, Κρίστεν Γουίιγκ, Ντόναλντ Γκλόβερ, Σεμπάσιαν Σταν.

Δείτε κι αυτό: «I’ve done the math». Δείτε ένα αποκλειστικό για το Flix κλιπ από τη «Διάσωση»

the martian greek poster 607

Σήμερα, μία νέα σκηνή που κυκλοφόρησε, μας επιδεικνύει την (αρχική;) αισιοδοξία του κεντρικού ήρωα, όταν συνειδητοποιεί ότι για να επιβιώσει, πρέπει να καλλιεργήσει τροφή στον Αρη. Εναν πλανήτη όπου τίποτα δε φυτρώνει. Και είναι τέτοια η σιγουριά στην ερμηνεία του Ματ Ντέιμον που θα σας ψαρώσει.

Απολαύστε τον:

«H Διάσωση» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου από την Odeon.

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: