Buzz

Το τρέιλερ για το «The Kid Who Would Be King» φέρνει τον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου στο σήμερα

στα 10

Επτά ολόκληρα χρόνια μετά το απολαυστικό sci-fi ντεμπούτο του, «Attack the Block», ο Τζο Κόρνις επιστρέφει με μια νέα πειραγμένη ταινία φαντασίας.

Το τρέιλερ για το «The Kid Who Would Be King» φέρνει τον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου στο σήμερα

Το 2011, το «Attack the Block» σύστησε ένα πολλά υποσχόμενο, νέο σκηνοθετικό ταλέντο στο σινεμά του φανταστικού, με μια ταινία που συνδύαζε απολαυστικά τρόμο, επιστημονική φαντασία και κωμωδία με την παράδοση του βρετανικού ρεαλισμού, εξαπολύοντας μια εξωγήινη εισβολή στις εργατικές γειτονιές του σύγχρονου Λονδίνου κι εναποθέτοντας τις ελπίδες για τη σωτηρία του κόσμου στα χέρια μιας χούφτας εφήβων.

Ολοι περίμεναν με ανυπομονησία και περιέργεια το επόμενο βήμα του Βρετανού Τζο Κόρνις, που έμοιαζε να μην έρχεται ποτέ. Κι ενώ αρκετά από τα πιθανά σκηνοθετικά του σχέδια ναυαγούσαν (ανάμεσά τους και η φημολογούμενη συμμετοχή του σε νέα κινηματογραφικά επεισόδια franchise όπως το «Die Hard» και το «Star Trek»), ο Κόρνις συνεργάστηκε στη συγγραφή των σεναρίων για το «Ant-Man» (2015) του Πέιτον Ριντ και της Marvel, και το «The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn» (2011) του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Διαβάστε ακόμη: Βλέποντας το trailer του «Destroyer» δίνουμε από τώρα το Οσκαρ στη Νικόλ Κίντμαν

The Kid Who Would Be King 607

The Kid Who Would Be King 607

Ευτυχώς, όμως, ήρθε η ώρα για να παρουσιάσει επιτέλους τη νέα του σκηνοθετική απόπειρα, κι όλα δείχνουν ότι ακολουθεί το ίδιο μοτίβο χρήσης κλασικών στοιχείων φαντασίας με χιούμορ και ανατρεπτική διάθεση.

Το «The Kid Who Would Be King» φέρνει στο σήμερα τον μύθο του Βασιλιά Αρθούρου και του Εξκάλιμπερ, με ήρωα τον 12χρονο loser Αλεξ (τον υποδύεται ο γιος του Αντι Σέρκις, Ασμπορν Σέρκις) ο οποίος ανακαλύπτει το θρυλικό ξίφος και επωμίζεται την ευθύνη να ενώσει τους φίλους και τους εχθρούς του σχολείου του, και να τους μετατρέψει σε σύγχρονους ιππότες, προκειμένου να εμποδίσουν τα διαβολικά σχέδια της μάγισσας Μοργκάνα.

Δίπλα στο ως επί το πλείστον άγνωστο καστ παιδιών, συναντάμε τη Ρεμπέκα Φέργκιουσον ως Μοργκάνα και τον Πάτρικ Στιούαρτ ως Μέρλιν.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει στις βρετανικές και αμερικανικές αίθουσες στις αρχές του 2019.


Διαβάστε ακόμη

The Kid Who Would Be King 607