Industry

The Hollywood Reporter: Αυτές είναι τα φετινά οσκαρικά φαβορί!

στα 10

To περιοδικό Hollywood Reporter ξεκίνησε το χορό των βραβείων, επιλέγοντας τις πρωταγωνίστριες που πιστεύει ότι θα βρεθούν στις πεντάδες γυναικείας ερμηνείας. Εκείνες με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο και συνομίλησαν για την υποκριτική τους μέθοδο, την καριέρα τους και τα βραβεία...

The Hollywood Reporter: Αυτές είναι τα φετινά οσκαρικά φαβορί!
Φωτό: Μέρι Ρόζι για το Hollywood Reporter Νοεμβρίου 2011

Μπορεί να έλειπε η Μέριλ Στριπ (η οποία ως «Σιδηρά Κυρία» δεν χάνει με τίποτα την οσκαρική υποψηφιότητα φέτος) αλλά οι υπόλοιπες επιλογές του «Hollywood Reporter» στο πρώτο επετειακό τεύχος των βραβείων (The Actresses Round Table 2011) φαίνονται να είναι ακριβείς: οι πρωταγωνίστριες του «The Help» (Οι Υπηρέτριες) Βαϊόλα Ντέιβις και Οκτάβια Σπένσερ (αν και εμείς πιστεύουμε ότι στο β' γυναικείο θα βρίσκεται η Τζέσικα Τσαστέιν). Η Γκλεν Κλόουζ για το «Αlbert Nobbs». Η Κάρεϊ Μάλιγκαν για το «Shame». H Σαρλίζ Θερόν για το «Young Adult». Και η Μισέλ Γουίλιαμς για το «My Week With Marilyn».

Στο site του Hollywood Reporter βρήκαμε ένα μικρό αφιέρωμα από το παρασκήνιο της φωτογράφησης και μερικά ψήγματα της γυναικείας κουβέντας των οσκαρικών φαβορί.

Η Κάρεϊ Μάλιγκαν ρωτήθηκε για τις γυμνές σκηνές στο «Shame» και απάντησε ότι δεν ήταν ποτέ ο σκοπός της να βγάλει τα ρούχα της σε ταινία και να θεωρηθεί σέξι. «Είμαι τρομοκρατημένη» είπε χαρακτηριστικά. Δείτε το trailer του «Shame»

Η Γκλεν Κλόουζ αυτοσαρκάστηκε σε ερώτηση για το αν έχει δεχτεί σκληρή κριτική στην καριέρα της. «Νομίζω ότι ποτέ δεν μου έχουν απευθύνει κατά πρόσωπο σκληρή κριτική. Εκτός αν σκεφτεί κανείς ότι όλοι μου λένε ότι είμαι καλύτερη από κοντά από ό,τι στην οθόνη...»

Η Μισέλ Γουίλιαμς ομολόγησε ότι η τεχνολογία βοήθησε πολύ στην μεταμόρφωσή της σε Μέριλιν Μονρόε. Οχι όπως φαντάζεστε. «Εμαθα να χρησιμοποιώ επιτέλους το Internet και βρήκα άπειρο υλικό της Μέριλιν για να την μελετήσω. Εχω εκτιμήσει βαθιά το youtube...»

Η Οκτάβια Σπένσερ δεν αισθάνεται ποτέ ικανοποιημένη βλέποντας τον εαυτό της στην οθόνη. «Ποτέ δεν πιστεύω ότι κάτι το έπαιξα σωστά. Πάντα νιώθω ότι θα μπορούσα να ήμουν καλύτερη. Θα μπορούσα να είχα σκάψει βαθύτερα...»

Τέλος, η εκπληκτική Βαϊόλα Ντέιβις απομυθοποίησε τα επίθετα που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν τις ερμηνείες αφροαμερικανών ηθοποιών: «Δεν αντέχω να ακούω άλλο την λέξη 'αξιοπρέπεια'. Μου φαίνεται τόσο αβάσταχτο κλισέ, όπως και η λέξη 'σόουλ'...»

Διαβάστε περισσότερα για τα Οσκαρ:

Αυτό το Οσκαρ ποιος θα το πάρει;