Buzz

Ποιος μπορεί να χορτάσει Σαρλίζ Θερόν;

στα 10

Η πρώτη αφίσα από το «Υoung Adult» του Τζέισον Ράιτμαν και το καινούριο διαφημιστικό για το «J'Adore» του Dior (σκηνοθετημένο από τον Ζαν Ζακ Ανό) προσφέρουν ισχυρές δόσεις Σαρλίζ Θερόν. Υπάρχει κανείς που διαμαρτύρεται;

Ποιος μπορεί να χορτάσει Σαρλίζ Θερόν;
H Σαρλίζ Θερον είναι γερό ποτήρι!

H καινούρια ταινία του Τζέισον Ράιτμαν («Up In The AIr», «Juno») λένε πως είναι πιο σκοτεινή από τις προηγούμενες ευφυείς αλλά και χαριτωμένες κομεντί του, πως βρίσκει την Ντιάμπλο Κόντι (σεναριογράφο του «Juno», αλλά και του «Jennifer's Body») σε φόρμα και πως είναι πολύ πιθανό να στείλει την Σαρλίζ Θερόν στα Οσκαρ.

Η ιστορία θέλει μια χωρισμένη 30άρα συγγραφέα να επιστρέφει στην πατρίδα της τη Μινεσότα θέλοντας να διεκδικήσει τον πρώην εραστή της, ο οποίος τώρα είναι παντρεμένος με παιδιά. Η πρώτη αφίσα της ταινίας είναι ό,τι πιο έξυπνο είδαμε τελευταία σε προωθητική ενέργεια με σχεδιασμό που παραπέμπει σε εξώφυλλο βιβλίου και τη Θερόν να έχει λιποθυμήσει από το ποτό, μεταφέροντας τον «ανατρεπτικό» τόνο του φιλμ.

Δείτε ολόκληρη την αφίσα στο gallery

Μέχρι τις 9 Δεκεμβρίου, όμως, που η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες, οι θαυμαστές της Θερόν μπορούν να πατούν play again στη νέα διαφημιστική ταινία για το άρωμα J'Adore του οίκου Dior (δείτε το παρακάτω), επίσημο πρόσωπο του οποίου είναι εδώ και χρόνια η νοτιοαφρικανή καλλονή.

Σκηνοθετημένο από τον βετεράνο Γάλλο Ζαν Ζακ Ανό («Η Αρκούδα», «Το Ονομα του Ρόδου») το διαφημιστικό παρουσιάζει τη Θερόν να ετοιμάζεται για να βγει στην πασαρέλα. Καθώς ετοιμάζεται συναντά στα παρασκήνια του σόου την Γκρέις Κέλι, τη Μέριλιν Μονρό και τη Μάρλεν Ντίτριχ καταφέρνοντας να είναι πιο glamorous ακόμη κι από αυτές. Οσο κιτς κι αν ακούγεται (και όσο κιτς κι αν είναι στην πραγματικότητα), παραμένει ένας φόρος τιμής στη Θερόν και τους λόγους για τους οποίους την αγαπάμε. Συν ότι η σωσίας της Γκρέις Κέλι είναι ίδια η,..Γκρέις Κέλι!