Buzz

Ο Χιου Τζάκμαν αντιμέτωπος με ερωτικά σκάνδαλα στο τρέιλερ του «The Front Runner»

στα 10

Η νέα, οσκαρικών προδιαγραφών ταινία του Τζέισον Ράιτμαν, ξετυλίγει την αληθινή ιστορία του Αμερικανού πολιτικού Γκάρι Χαρτ.

Ο Χιου Τζάκμαν αντιμέτωπος με ερωτικά σκάνδαλα στο τρέιλερ του «The Front Runner»

Εχοντας στο βιογραφικό του ταινίες όπως τα οσκαρικά «Up in the Air» (2009) και «Juno» (2007), αλλά και αποτυχίες όπως τα «Labor Day» (2013) και «Men, Women & Children» (2014), ο Τζέισον Ράιτμαν επιστρέφει στον ταραγμένο χώρο της πολιτικής που πρωταγωνιστούσε και στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, «Thank You for Smoking» (2005), ευελπιστώντας παράλληλα να εισβάλλει ξανά με αξιώσεις στην οσκαρική κούρσα.

Η δεύτερη ταινία του μέσα στο 2018, μετά το συμπαθέστατο «Tully», φέρει τον τίτλο «The Front Runner» και βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Αμερικανού πολιτικού Γκάρι Χαρτ, τον οποίο υποδύεται ο Χιου Τζάκμαν.

Διαβάστε ακόμη: Βενετία 2018: Επιτέλους το «The Other Side of the Wind» του Ορσον Γουέλς έχει το πρώτο του τρέιλερ

The Front Runner 607

Βασισμένο στο βιβλίο του Ματ Μπάι, «All the Truth Is Out: The Week Politics Went Tabloid» (με τον ίδιο τον συγγραφέα να συνυπογράφει το σενάριο μαζί με τους Ράιτμαν και Τζέι Κάρσον), το φιλμ παρακολουθεί την άνοδο και την πτώση του χαρισματικού Γερουσιαστή Χαρτ, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη των νεαρών ψηφοφόρων και είχε θεωρηθεί το 1988 ο αδιαμφισβήτητος υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρική κούρσα, όταν η καμπάνια του μπήκε σε δεύτερη μοίρα έπειτα από την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής του σχέσης.

Καθώς ο Κίτρινος Τύπος άρχιζε για πρώτη φορά να διαβρώνει δραματικά την πολιτική δημοσιογραφία, ο Χαρτ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την κούρσα (αφήνοντας τελικά ως υποψήφιο τον Μάικ Δουκάκη) – μια σειρά από γεγονότα που είχαν βαθιά και μακρόχρονη επίδραση στην αμερικανική και τη διεθνή πολιτική σκηνή.

The Front Runner 607

The Front Runner 607

Στο εξαιρετικά επίκαιρο και πολιτικά φορτισμένο biopic πρωταγωνιστούν επίσης οι Βέρα Φαρμίγκα, Τζέι Κέι Σίμονς, Αλφρεντ Μολίνα και Σάρα Πάξτον. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στα φεστιβάλ του Τέλιουραϊντ και του Τορόντο, πριν κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 7 Νοεμβρίου.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

The Front Runner 607