Buzz

Ερχεται ο Πέδρο Πασκάλ στο MCU για τους «Fantastic Four»;

στα 10

Ενας από του πιο hot ηθοποιούς αυτή την στιγμή στο Χόλιγουντ βρίσκεται στις αρχικές συζητήσεις για να παίξει τον Ριντ Ρίτσαρντς στο «Fantastic Four».

Ερχεται ο Πέδρο Πασκάλ στο MCU για τους «Fantastic Four»;

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης, πίσω στο 2019, ότι η αγαπημένη οικογένεια της Marvel, οι «Fantastic Four», έρχονται μετά βαΐων και κλάδων στο MCU, άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες και αρκετό fan casting για το ποιοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στους κεντρικούς ρόλους, όπως η Βανέσα Κίρμπι και ο Τζόζεφ Κουίν, του οποίου η φήμη εκτοξεύτηκε στα ύψη μετά την τελευταία σεζόν του «Stranger Things», θα παίξουν τους ρόλους της Σου Στορμ (aka The Invisible Woman) και του αδερφού της Τζόνι Στορμ (aka The Human Torch).

Τώρα το Deadline πως ένας από τους πιο hot ηθοποιούς αυτή την στιγμή στο Χόλιγουντ, ο Πέδρο Πασκάλ, βρίσκεται στις αρχικές διαπραγματεύσεις για να παίξει τον ρόλο του ρόλο του ηγέτης της ομάδας Ριντ Ρίτσαρντς (aka Mr. Fantastic). Στα κόμικς, ο Ρίτσαρντς είναι γνωστός ως ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στη Γη, ένας επιστήμονας πιο έξυπνος ακόμα και από τους Τόνι Σταρκ και Μπρους Μπανερ.

Διαβάστε ακόμα: Βανέσα Κίρμπι και Τζόζεφ Κουίν στους «Fantastic Four»;

fantastic four

Ο Ρίτσαρντς είναι παραδοσιακά ένας λευκός άντρας και το να επιτραπεί σε έναν Νοτιοαμερικανό ηθοποιό να τον υποδυθεί σηματοδοτεί ότι η Marvel δεν φοβάται να ακολουθήσει ένα κάπως διαφορετικό κάστινγκ.

Αυτά που γνωρίζουμε πάντως με σιγουριά μέχρι στιγμής είναι ότι ο Ματ Σάκμαν της «WandaVision» παραμένει ο σκηνοθέτης της ταινίας και ο Τζος Φράιντμαν ο σεναριογράφος της. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Fantastic Four» είναι, επί του παρόντος, στις 2 Μαΐου 2025.