Buzz

Βανέσα Κίρμπι και Τζόζεφ Κουίν στους «Fantastic Four»;

στα 10

Χωρίς να είναι τίποτα ακόμα σίγουρο, οι Κίρμπι και Κουίν ίσως παίξουν τους ρόλους των Σου και Τζόνι Στορμ στην ταινία.

Βανέσα Κίρμπι και Τζόζεφ Κουίν στους «Fantastic Four»;

Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης, πίσω στο 2019, ότι η αγαπημένη οικογένεια της Marvel, οι «Fantastic Four», έρχονται μετά βαΐων και κλάδων στο MCU, άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες και αρκετό fan casting για το ποιοι ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στους κεντρικούς ρόλους, όπως π.χ. τον Ανταμ Ντράιβερ ή τον Ματ Ριβς στον ρόλο του ηγέτης της ομάδας Ριντ Ρίτσαρντς.

Αλλά τα νέα που ακούστηκαν πρόσφατα ίσως έχουν μια μεγαλύτερη δόση αλήθειας. Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «The Hot Mic», το οποίο έχει πέσει πολλές φορές μέσα στα όσα έχει αποκαλύψει κατά καιρούς, αναφέρθηκε πως η Βανέσα Κίρμπι και ο Τζόζεφ Κουίν, του οποίου η φήμη εκτοξεύτηκε στα ύψη μετά την τελευταία σεζόν του «Stranger Things», θα παίξουν τους ρόλους της Σου Στορμ (aka The Invisible Woman) και του αδερφού της Τζόνι Στορμ (aka The Human Torch).

Φυσικά όλα αυτά παραμένουν ακόμα φήμες μιας και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί. Στο ίδιο επεισόδιο του podcast ακούστηκε και το όνομα του Τζακ Κουέιντ (από την σειρά «The Boys») για τον ρόλο του Τζόνι, αλλά γρήγορα ο ίδιος ο Κουέιντ ανέβασε ένα tweet λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Διαβάστε ακόμα: Η «Μυστική Εισβολή» της Marvel είναι άλλη μια απογοητευτική σπατάλη καλών ιδεών

Επίσης αναφέρθηκε πως έχει ήδη γίνει κάστινγκ ο ρόλος του Μπεν Γκριμ (aka The Thing) αλλά δεν ειπώθηκε το όνομα του ηθοποιού, ενώ ο Εμπον Μος Μπάκραχ (ο «ξάδερφος» από το «The Bear») εξετάζεται σοβαρά να παίξει σε έναν άγνωστο ρόλο.

Αυτά που γνωρίζουμε πάντως με σιγουριά μέχρι στιγμής είναι ότι ο Ματ Σάκμαν της «WandaVision» παραμένει ο σκηνοθέτης της ταινίας και ο Τζος Φράιντμαν ο σεναριογράφος της. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Fantastic Four» είναι, επί του παρόντος, στις 2 Μαΐου 2025, αν και αυτό μπορεί να αλλάξει με τις απεργίες στο Χόλιγουντ.