Buzz

Οι αδελφοί Κοέν επιστρέφουν στην Αγρια Δύση: Νέο τρέιλερ για το «The Ballad of Buster Scruggs»

στα 10

Η βραβευμένη στη Βενετία νέα τους ταινία κυκλοφορεί στις 16 Νοεμβρίου στο Netflix.

Οι αδελφοί Κοέν επιστρέφουν στην Αγρια Δύση: Νέο τρέιλερ για το «The Ballad of Buster Scruggs»

Ξεκίνησε ως μίνι σειρά - ανθολογία, με έξι επεισόδια που το καθένα θα ήταν μια ξεχωριστή ιστορία με φόντο την Αγρια Δύση.

Στη συνέχεια, το «The Ballad of Buster Scruggs» έγινε ταινία, με τα έξι διακριτά μεταξύ τους επεισόδια να ολοκληρώνουν ένα γουέστερν για τη σύγχρονη Δύση που δύει, και με ένα all-star cast που περιλαμβάνει τους Λίαμ Νίσον, Τζέιμς Φράνκο, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Τομ Γουέιτς, Μπρένταν Γκλίσον και Ζόι Καζάν .

Διαβάστε τη γνώμη του Flix για το «The Ballad of Buster Scruggs»: Βενετία 2018: Το «The Ballad of Buster Scruggs» των αδελφών Κοέν-κάτι παραπάνω από το άθροισμα των μερών του

The Ballad of Buster Scruggs 607

The Ballad of Buster Scruggs 607

Και μια προβολή στο 75ο Φεστιβάλ Βενετίας ήταν αρκετή, για να φέρει πίσω τους αδελφούς Κοέν που αγαπήσαμε, να χαρίσει στην ταινία το βραβείο σεναρίου και να δώσει στο Netflix την ικανοποίηση πως τα original movies του μπορεί να είναι και σπουδαίο σινεμά.

Οι χαρακτήρες των έξι «επεισοδίων» αυτής της ταινίας καλύπτουν όλη την γκάμα των ηρώων ενός γουέστερν, αλλά κι ολόκληρου του «κοενικού» σύμπαντος.

The Ballad of Buster Scruggs 607

The Ballad of Buster Scruggs 607

Από έναν τραγουδιστή πιστολέρο που θα συναντήσει έναν επίδοξο αντικαταστάτη του, μέχρι έναν διπλά άτυχο ληστή τραπεζών που βρίσκει τον λαιμό του συχνά τυλιγμένο σε μια θηλιά, και μια γυναίκα έρμαιο στην πορεία της ζωής του αδελφού της, που αποφασίζει να φτιάξει τη δική της μοίρα όταν εκείνος πεθαίνει καθ’ οδόν προς την καινούργια τους ζωή. Από αυτήν ενός περιπλανώμενου θιασάρχη που παρουσιάζει το μόνο του θέαμα, έναν άντρα δίχως χέρια και πόδια, σε ένα όλο και μικρότερο κοινό, έως αυτή ενός χρυσοθήρα που μόνος του απέναντι σε μια μεγαλόπρεπη φύση αναζητά μια φλέβα χρυσού και τους πέντε αλλόκοτους επιβάτες μιας άμαξας που δεν θα σταματήσει πουθενά, πριν φτάσει στον τελικό προορισμό της.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου στο Netflix, αλλά και σε περιορισμένο κύκλωμα αιθουσών σε όλο τον κόσμο, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό αν στη χώρα μας θα την δούμε και στους κινηματογράφους.

Δείτε παρακάτω το καινούργιο τρέιλερ του «The Ballad of Buster Scruggs»


Διαβάστε ακόμη

The Ballad of Buster Scruggs 607