Buzz

Ο Τάικα Γουαϊτίτι θα σκηνοθετήσει το «Klara & The Sun» του Καζούο Ισιγκούρο

στα 10

Ενα ακόμα βιβλίο του αγαπημένου Ιάπωνα συγγραφέα ετοιμάζεται να βρει τον δρόμο του προς τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ο Τάικα Γουαϊτίτι θα σκηνοθετήσει το «Klara & The Sun» του Καζούο Ισιγκούρο

Αν κάποιος βάλει κάτω τις δουλείες με τις οποίες ο Τάικα Γουαϊτίτι έχει να ασχοληθεί, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τα επόμενα χρόνια (από το «Star Wars», τον «Flash Gordon» μέχρι και το «Akira») σίγουρα θα πελαγώσει. Παρόλα αυτά όμως, ο Γουαϊτίτι έχει την αυτοπεποίθηση για να προσθέσει κι άλλο ένα πρότζεκτ στην λίστα του.

Σύμφωνα με το Deadline, o Γουαϊτίτι θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου του Καζούο Ισιγκούρο «Klara & The Sun», του οποίου η ιστορία επικεντρώνεται σε ένα νεαρό ρομπότ που ονομάζεται Κλάρ και, όπως ήταν αναμενόμενο, πρέπει να μάθει ένα πολύ βαθύτερο φιλοσοφικό μάθημα, όπως τι σημαίνει να αγαπάς. Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Νταβί Γουάλερ, του «Mrs. America», αλλά φαίνεται πως ο Γουαϊτίτι θα το περάσει από μια διόρθωση.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τάικα Γουαϊτίτι θα πρωταγωνιστήσει στη δική του ταινία Star Wars

taika waititi

Αυτή δεν είναι η μόνη μεταφορά βιβλίου του Ισιγκούρο που ετοιμάζεται από το Χόλιγουντ, καθώς ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο σκοπεύει να κάνει το «The Buried Giant» την επόμενή stop motion animation ταινία του.

Μπορεί το «Klara & The Sun» να αργεί ακόμα μέχρι να το δούμε στις αίθουσες, αλλά τουλάχιστον η επόμενη ταινία του Γουαϊτίτι, το «Next Goal Wins», καταφθάνει τον Νοέμβριο στους κινηματογράφους.