Buzz

Ο Τάικα Γουαϊτίτι θα πρωταγωνιστήσει στη δική του ταινία Star Wars

στα 10

Ομως, τελικά, οι ταινίες των Πάτι Τζένκινς και Κέβιν Φάιγκι μπήκαν στο ράφι της Lucasfilm.

Ο Τάικα Γουαϊτίτι θα πρωταγωνιστήσει στη δική του ταινία Star Wars

Μπορεί η Lucasfilm να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα όσο αφορά τις τηλεοπτικές της παραγωγές όσο αφορά το σύμπαν του «Star Wars», αλλά εδώ και αρκετό καιρό, και μετά το φιάσκο των τελευταίων ταινιών της και ειδικά με εκείνο του «Skywalker: Η Ανοδος» αλλά και την εισπρακτική αποτυχία του «Solo», κρατά σιγή ιχθύος για όποιες κινηματογραφικές παραγωγές της.

Φαίνεται όμως πως έχει πάρει το μάθημά της όσο αφορά τις εισπράχτηκες αποτυχίες των τελευταίων ταινιών «Star Wars» και σύμφωνα με πληροφορίες από το Variety το στούντιο αποφάσισε να βάλει στο ράφι το «Rogue Squadron» της Πάτι Τζένκινς, το οποίο ήδη γνωρίζαμε από παλιότερα, αλλά και μια ατιτλοφόρητη ταινία του Κέβιν Φάιγκι, από την οποία δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα: Επιστροφή στο «Mandalorian» και το σύμπαν του «Star Wars»

star wars

Ομως δεν είναι όλα τόσο άσχημα όσο ακούγονται. Η ταινία του Τάικα Γουαϊτίτι, ο οποίος δουλεύει σε μια ταινία βασισμένη στον σύμπαν του Star Wars, πήρε το πράσινο φως να συνεχίσει και ήδη βρήκε τον πρωταγωνιστή της, τον ίδιο τον Γουαϊτίτι. Οι πληροφορίες λένε πως ο συγκεκριμένος ρόλος θα είναι παρόμοιος σε μέγεθος με τον ρόλο του στο «Jojo Rabbit» από το 2019. Η συγκεκριμένη ταινία έχει μια από τις καλύτερες πιθανότητες να συμπληρώσει τη μία θέση που απομένει στο ημερολόγιο κυκλοφορίας της Disney για μια ταινία «Star Wars», η οποία αυτή τη στιγμή έχει ημερομηνία για τις 19 Δεκεμβρίου 2025.

Η άλλη πιθανή επιλογή περιλαμβάνει και τον Ντέιμον Λίντελοφ ο οποίος θα γράψει το σενάριο και θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας που αναπτύσσει με την βραβευμένη με δυο Οσκαρ σκηνοθέτιδα για Μικρού Μήκους Ντοκιμαντέρ Σαρμίν Ομπαΐντ-Τσινόι, η οποία επίσης σκηνοθέτησε και μερικά επεισόδια της σειρά «Ms. Marvel» που προβλήθηκε αυτό το καλοκαίρι στο Disney+, να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.Τέλος και ο Σον Λέβι παραμένει σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει μια ταινία για το franchise, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα κάτι.