Buzz

Το «Flash Gordon» της Disney αναβαθμίζεται από κινούμενα σχέδια σε ταινία live action

στα 10

Και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τάικα Γουατίτι.

Το «Flash Gordon» της Disney αναβαθμίζεται από κινούμενα σχέδια σε ταινία live action

Εδώ και αρκετό καιρό η 20th Century Fox προσπαθεί να κάνει μια νέα ταινία «Flash Gordon», με σκηνοθέτες όπως τους Μάθιου Βον και Τζούλιους Αβερι να ήταν μερικά από τα ονόματα τα οποία είχαν προταθεί για να δώσουν μια νέα ανάσα στον αγαπημένο αυτόν ήρωα των κόμικς του Αλεξ Ρείμοντ, ο οποίος έχει μεταφερθεί αρκετές φορές στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη, με την πιο πετυχημένη από όλες εκείνη την καμπ διαστημική όπερα της δεκαετίας του ’80 του Μάικ Χότζες, με τους Queen να υπογράφουν μάλιστα και το soundtrack της.

Την τελευταία φορά που ακούστηκε κάτι τέτοιο ήταν όταν ο Τάικα Γουατίτι είχε αναλάβει να κάνει μια ταινία κινουμένων σχεδίων με θέμα τις περιπέτειες του Φλας για λογαριασμό της Disney, αλλά ο παραγωγός της ταινίας Τζον Ντέιβις έδωσε πρόσφατα μια ενημέρωση για το πρότζεκτ λέγοντας πως τελικά θα πρόκειται για μια live action ταινία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τάικα Γουατίτι σκηνοθετεί τη νέα διαφήμιση του XBox Series X

flash gordon

Μιλώντας στο Collider δήλωσε πως «ο Τάικα την γράφει ήδη. Ηταν μια ταινία που τον επηρέασε πάρα πολύ μεγαλώνοντας. Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες του ταινίες. Αρχικά μου είπε “ας την κάνουμε κινουμένων σχεδίων.” Του είπα εντάξει και καθώς αρχίσαμε να την αναπτύσσουμε μου είπε “καλύτερα να την κάνουμε live action” και του είπα “ακόμα καλύτερα”.»

Το «Flash Gordon» μιλά για την ιστορία του κουόρτερμπακ Φλας Γκόρντον ο οποίος προσπαθεί ενώσει τα βασίλεια του πλανήτη Μόνγκο εναντίον του Μινγκ, τον οποίο ερμήνευσε και Μαξ φον Σίντοφ στην ταινία του ’80, που έχει ως σκοπό να καταστρέψει την Γη.