Buzz

Η επόμενη animation ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα είναι το «The Buried Giant» του Καζούο Ισιγκούρο

στα 10

Μπορεί ο Ντελ Τόρο να αποκάλυψε ποια θα είναι η επόμενή του animation ταινία, αλλά μην περιμένουμε να την δούμε σύντομα σε κάποια αίθουσα.

Η επόμενη animation ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο θα είναι το «The Buried Giant» του Καζούο Ισιγκούρο

Φαίνεται πως η μια πρώτη γεύση από τον χώρο του animation, με την ταινία «Πινόκιο» για το Netflix, η οποία μάλιστα προτάθηκε και για Οσκαρ Καλύτερου Animation, άνοιξε την όρεξη στον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο για περισσότερα.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στην εφημερίδα The Telegraph, ο οποίος ανέφερε πως ήδη σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενή του ταινία κινουμένων σχεδίων. «Η επόμενη ταινία stop-motion animation που φτιάχνω είναι μια μεταφορά του βιβλίου «The Buried Giant» του Καζούο Ισιγκούρο, την οποία γράφω από κοινού με τον Ντένις Κέλι και ξεκινάμε τη διαδικασία σχεδιασμού σε δύο μήνες. Πρώτα όμως θα γυρίσω μια live action ταινία. Αλλά στο μεταξύ, αναπτύσσουμε ένα look-book και σε περίπου δύο χρόνια, αν όλα πάνε καλά, θα ξεκινήσουμε την παραγωγή».

Διαβάστε ακόμα: Ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο αποκαλύπτει τα τρομακτικά «Βουνά της Τρέλας» του

the buried giant

Η ιστορία του βιβλίου του Ισιγκούρο, που εκδόθηκε το 2015, ο οποίος επίσης είναι γνωστός και για το βιβλίο του «Never Let Me Go», το οποίο έγινε ταινία το 2010 από τον Μαρκ Ρόμανεκ, μιλάει για ένα ζευγάρι που ζει σε έναν φανταστικό κόσμο όπου δεν υπάρχουν πια μακροπρόθεσμες αναμνήσεις. Οταν ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι πρέπει να είχαν έναν γιο στο παρελθόν, το ζευγάρι ταξιδεύει στη γη για να αναζητήσει το χαμένο παιδί τους.

Ο Ντελ Τόρο δήλωσε επίσης πως δεν τον ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσει το animation μόνο για να πει παιδικές ιστορίες. «Το animation μας έχει δώσει τόσες πολλές ανεξίτηλες εικόνες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά από πολλές απόψεις η βιομηχανία θέλει να το κρατήσει ως κάτι παιδικό. Ετσι θέλω να συνεχίσω να πιέζω το μέσο σε τομείς που αποδεικνύουν την ικανότητά του».