Buzz

Ο Τζέιμς Γκαν επιστρατεύει τον Σιλβέστερ Σταλόνε στην «Ομάδα Αυτοκτονίας 2»

στα 10

Αλλά ο ρόλος του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος.

Ο Τζέιμς Γκαν επιστρατεύει τον Σιλβέστερ Σταλόνε στην «Ομάδα Αυτοκτονίας 2»

Η «Ομάδα Αυτοκτονίας 2» έχει ήδη τελειώσει τα γυρίσματά της από τον περασμένο Φλεβάρη, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως η παραγωγή για να ολοκληρωθεί η ταινία μέχρι την ημερομηνία κυκλοφορίας της στις 6 Αυγούστου 2021 δεν τρέχει με γρήγορους ρυθμούς.

Μέσα σε όλο αυτό ο σκηνοθέτης της Τζέιμς Γκαν πρόσθεσε ένα ακόμη μέλος στο καστ της, τον Σιλβέστερ Σταλόνε σε έναν άγνωστο ρόλο μέχρι στιγμής. Ο ίδιος το επιβεβαίωσε δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Τζέιμς Γκαν έχει το πράσινο φως να σκοτώσει όποιον θέλει στην «Ομάδα Αυτοκτονίας 2»

«Πάντα μου άρεσε να δουλεύω με τον φίλο μου Σιλβέστερ Σταλόνε και η δουλειά μας τώρα στο #TheSuicideSquad δεν ήταν εξαίρεση. Πάρα το ότι ο Sly είναι ένα εμβληματικό αστέρι πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι δεν γνωρίζουν πόσο εξαιρετικός ηθοποιός είναι», έγραψε ο Γκαν στο Instagram.

To ίδιο επιβεβαίωσε και ο Σταλόνε με ένα βίντεο στον δικό του λογαριασμό.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος γελάει καλύτερα τώρα; Ο Τζάρεντ Λέτο ξανά ως Τζόκερ στο «Justice League: The Snyder Cut»

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Γκαν και Σταλόνε συνεργάζονται μαζί, με τον Σταλόνε να είχε μια μικρή εμφάνιση στους «Φύλακες του Γαλαξία 2». Ομως εδώ, μέχρι στιγμής, ο ρόλος του Σταλόνε στην ταινία παραμένει άγνωστος και αρκετοί είναι αυτοί που υποψιάζονται πως ίσως δανείσει την φωνή του στον King Shark, κάτι που μέχρι πρότινος ακούγονταν πως θα έκανε ο Τάικα Τάικα Γουαϊτίτι.

Ο Σταλόνε έρχεται να προστεθεί σε ένα εξαιρετικό καστ μαζί με τους Μάργκο Ρόμπι, Τζέι Κόρτνεϊ, Βαϊόλα Ντέιβις και Τζόελ Κίναμαν οι οποίοι επιστρέφουν στους ρόλους των Χάρλεϊ Κουιν, Captain Boomerang, Αμάντα Γουόλερ και Ρικ Φλαγκ αντίστοιχα, ενώ ο Ιντρις Ελμπα έχει αντικαταστήσει τον Γουιλ Σμιθ στον ρόλο του Deadshot. Από το καινούργιο καστ, ο Τζον Σένα θα παίξει τον ρόλο του Peacemaker, o Ντέιβιντ Νταστμάλκιαν τον ρόλο του Polka-Dot Man, ο Ντάνιελ Μέλκιορ τον Ratcatcher, ο Σον Γκαν τον Weasel και ο Νέιθαν Φίλιον τον T.D.K.