Buzz

O Ντόναλντ Σάδερλαντ δεν είναι χαρούμενος με την ιδέα ενός ριμέικ του «Don't Look Now».

στα 10

«Μην ρεζιλευτείτε», συμβουλεύει τους παραγωγούς του φιλμ...

O Ντόναλντ Σάδερλαντ δεν είναι χαρούμενος με την ιδέα ενός ριμέικ του «Don't Look Now».

Τα σχέδια για το ριμέικ της ταινίας του Νίκολας Ρεγκ που ανακοινώθηκε πριν μερικούς μήνες από το Canal Plus μπορεί να μην έχουν ακόμη προχωρήσει στην ανακοίνωση ενός σκηνοθέτη που θα αναλάβει την ταινία, ή των πρωταγωνιστών, αλλά όλα δείχνουν ότι προχωράει κανονικά.

Ακόμη κι αν οποιοσδήποτε έχει δει την αρχική ταινία του Ρεγκ, ένα από τα καλύτερα φιλμ τρόμου του σύγχρονου σινεμά, καταλαβαίνει γιατί κάτι τέτοιο δεν είναι ακριβώς μια καλή ιδέα. Κι αν εμείς είχαμε ήδη εκφράσει την αντίθεσή μας στην ιδέα απ όταν ανακοινώθηκε, τωρα έρχεται κι ο Ντόναλντ Σάδερλαντ να συνηγορήσει υπέρ του όχι σε ένα τόσο αχρείαστο ριμέικ.

Σε μια από τις συνεντεύξεις του για την προώθηση του «Hunger Games: Επανάσταση Μέρος ΙΙ» ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας του Νίκολας Ρεγκ, ρωτήθηκε για το ριμέικ και η απάντησή του ήταν κατηγορηματική.

«Αν πρέπει να πω κάτι στους παραγωγούς θα ήταν μην γίνετε ρεζίλι κάνοντας την ταινία. Μην εκθέσετε τους εαυτούς σας συμμετέχοντας σε κάτι τέτοιο. Πρόκειται ένα ανεξίτηλο έργο. Μην μπείτε στον κόπο να κάνετε ένα ρημείκ. Γιατί άραγε θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο; Είναι άνθρωποι που νοιάζονται μόνο για το κέρδος. Που θέλουν να βγάλουν χρήματα εις βάρος του Νίκολας Ρέγκ κι ενός φιλμ που είναι τόσο όμορφο. Είναι ντροπιαστικό. Αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να ντρέπονται».


Διαβάστε ακόμη: