Buzz

Η τελειότητα απαιτεί θυσίες... Νέα πόστερ, νέο trailer της «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο

στα 10

Εφιαλτικά αποφθέγματα «στολίζουν» τα νέα πόστερ της «Suspiria», σε συνδυασμό με ακόμα πιο... κόκκινα, πλάνα της ταινίας στο νέο τρέιλερ της ταινίας του Λούκα Γκουαντανίνο που μόλις κυκλοφόρησε.

Η τελειότητα απαιτεί θυσίες... Νέα πόστερ, νέο trailer της «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο

Ο Ντάριο Αρτζέντο σκηνοθέτησε τη «Suspiria» το 1977, την ιστορία μιας ανυποψίαστης μπαλαρίνας που σταδιακά συνειδητοποιεί ότι η σχολή χορού της είναι προπέτασμα σκοτεινών, μεταφυσικών και φρικτών ξεσπασμάτων βίας, που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στο σινεμά του τρόμου και ειδικά στις ταινίες τζιάλο που δόξασε με τις αναφορές της.

Δείτε ακόμη: «Suspiria». Πρώτη φωτογραφία της Τίλντα Σουίντον. Μένουμε (αν)ήσυχοι.

Το τρόπον τινά ριμέικ της ταινίας του Αρτζέντο ανέλαβε ο Λούκα Γκουαντανίνο, ο οποίος δηλώνει πως η δική του «Suspiria» είναι περισσότερο φόρος τιμής, παρά αντίγραφο της πρωτότυπης ταινίας. Οσο πλησιάζει ο καιρός για την επίσημη πρεμιέρα της «Suspiria» στο 75ο Φεστιβάλ Βενετίας στα τέλη Αυγούστου, η αρχική επιφυλακτικότητα απέναντι στην πιθανή κακομεταχείριση ενός αριστουργήματος, με τη βοήθεια του πρώτου τρέιλερ της ταινίας και μιας πρώτης εικόνας της Ντακότα Τζόνσον με τη χορευτική ομάδα της, δεμένων με νοητές φλέβες αίματος, έχει μετατραπεί σε οργιώδη ανυπομονησία.

Δείτε εδώ το νέο τρέιλερ του «Suspiria»:

Διαβάστε ακόμη: Ο Κουέντιν Ταραντίνο είδε το «Suspiria» και έκλαιγε στον ώμο του Λούκα Γκουαντανίνο

suspiria 607

Πριν λίγες μέρες, η πρώτη φωτογραφία της Τίλντα Σουίντον ως Μαντάμ Μπλανκ, ή ως άλλης μάγισσας στην πυρά με το κοραλλί της φόρεμα-χιτώνα, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: αυτή θα είναι μια επιβλητική, μπαρόκ, ανατριχιαστική ταινία, φόρος τιμής στο σινεμά του Αρτζέντο. Με μουσική γραμμένη από τον Τομ Γιορκ των Radiohead, με διάρκεια 152, σίγουρα βασανιστικά, λεπτά, η «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο θα συλλέξει πρώτες εντυπώσεις στο Φεστιβάλ Βενετίας και θα βγει στις αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου, από την Amazon Studios.

Διαβάστε ακόμη: Η «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο θα είναι όσο Ακατάλληλη πρέπει!

Ως τελευταία... πρόγευση, η amazon κυκλοφόρησε μια νέα σειρά από character posters της ταινίας, ενώ σήμερα περιμένουμε και το ολοκαίνουριο τρέιλερ της «Suspiria», ως τελειωτικό χτύπημα! Δείτε τις αφίσες παρακάτω, συγκρίνετε παλιές με νέες ηθοποιούς (τα εύσημα στη Μία Γκοθ για καλύτερο '70s look) και προσοχή, μην σας έρθει επιθυμία να υπακούσετε στις εντολές!

Δείτε - με δική σας ευθύνη - το πρώτο τρέιλερ του «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο

suspiria 607

suspiria 607

suspiria 607

suspiria 607

suspiria 607

suspiria 607

suspiria 607

suspiria 607

Suspiria 607