Buzz

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είδε το «Suspiria» και έκλαιγε στον ώμο του Λούκα Γκουαντανίνο

στα 10

Ο Λούκα Γκουαντανίνο ήθελε τη γνώμη του φίλου του. Οπότε πήγε, με το «Suspiria» στην τσέπη, στο σπίτι του Ταραντίνο και του το έδειξε.

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είδε το «Suspiria» και έκλαιγε στον ώμο του Λούκα Γκουαντανίνο

Εχουμε ακόμα 4 μήνες μέχρι την πρεμιέρα του. Κι όμως. Το «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο, το remake του θρυλικού cult θρίλερ του Ντάριο Αρτζέντο, έχει αρχίσει να μετατρέπεται από «γιατί κάποιος να αγγίξει τα κλασικά» καταδικασμένο εγχείρημα σε πολυαναμενόμενο και μεγάλων προσδοκιών χιτ.

Πρώτα, ήρθε το επιβλητικό πρώτο τρέιλερ, μετά η αντίδραση των θεατών του CinemaCon που είδαν, σχολίασαν και έκαναν viral τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις τους με το πρώτο υλικό που είδαν εκεί, το οποίο αυτομάτως δικαιολόγησε τη Rated R (α)καταλληλότητα της ταινίας.

Suspiria 607

Πριν από λίγες μέρες, μία από τις πρωταγωνίστριες, η Κλόι Γκρέις Moρέτζ, αποκάλεσε τον Λούκα Γκουαντανίνο «σύγχρονο Κιούμπρικ» και το «Suspiria» ό,τι πιο κοντινό στο σύμπαν της «Λάμψης».

Και σήμερα έχουμε την αντίδραση του Κουέντιν Ταραντίνο.

Την αποκάλυψε ο ίδιος ο Λούκα Γκουαντανίνο μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica».

«Το έδειξα στον Κουέντιν Ταραντίνο. Είμαστε φίλοι από τις μέρες που διατελέσαμε μαζί μέλη της Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Βενετίας. Ημουν κάπως στρεσαρισμένος, αλλά ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τη γνώμη του και τη συμβουλή του. Το είδαμε στο σπίτι του και η αντίδρασή του μού ζέστανε την καρδιά. Είχε ενθουσιαστεί και, στο τέλος, έκλαιγε και με αγκάλιαζε...»

Suspiria 2018 607

«Κι αυτό γιατί, ναι είναι μία ταινία τρόμου, αλλά είναι και μελόδραμα επίσης. Ο στόχος μου ήταν να σε κάνω να νιώσεις τον τρόμο, αλλά ταυτόχρονα να μην μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από την οθόνη γιατί νοιάζεσαι για τους χαρακτήρες. Η Amazon είναι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα...»

Αντε να περιμένεις τώρα μέχρι τις 2 Νοεμβρίου που έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του «Suspiria»...

Διαβάστε ακόμη

Suspiria 607