Buzz

Η Κλόι Γκρέις Moρέτζ μόλις αποκάλεσε τον Λούκα Γκουαντανίνο «σύγχρονο Κιούμπρικ»

στα 10

«Καταλαβαίνω ότι αυτό που θα πω είναι μεγαλόστομο. Αλλά αυτή η ταινία είναι ό,τι πιο κοντά σε σύγχρονο Στάνλεϊ Κιούμπρικ υπάρχει...»

Η Κλόι Γκρέις Moρέτζ μόλις αποκάλεσε τον Λούκα Γκουαντανίνο «σύγχρονο Κιούμπρικ»

Είδαμε το επιβλητικό πρώτο τρέιλερ, ακούσαμε τις οργιαστικές φήμες για το σοκαριστικό πρώτο υλικό που προβλήθηκε στο CinemaCon κι ελπίζαμε ότι ο Λούκα Γκουαντανίνο δεν θα έκανε εκπτώσεις στο ριμέικ του εμβληματικού «Suspiria» του Ντάριο Αρτζέντο (αν κι ακόμα δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάποιος έπρεπε να αγγίξει την cult μυθολογία του Αρτζέντο, αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία).

Αυτό που δεν περιμέναμε όμως ήταν η σύγκριση του Γκουαντανίνο με τον Κιούμπρικ. Κάτι που έκανε μεγαλόστομα και γενναιόδωρα μία από τις πρωταγωνίστριες, η Κλόι Γκρέις Moρέτζ.

Θυμηθείτε ακόμη: Δείτε - με δική σας ευθύνη - το πρώτο τρέιλερ του «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο

Η 21χρονη ηθοποιός που ερμηνεύει την Πατρίτσια Χινγκλ στο ριμέικ (το ρόλο είχε η Εύα Αξέν στην ταινία του 1977) περιέγραψε την ταινία του Γκουαντανίνο ως «φόρο τιμής», κι όχι ως διασκευή του αυθεντικού φιλμ και τη συνέκρινε με... τη «Λάμψη» του Κιούμπρικ.

«Καταλαβαίνω ότι αυτό που θα πω είναι μεγαλόστομο. Αλλά αυτή η ταινία είναι ό,τι πιο κοντά σε σύγχρονο Στάνλεϊ Κιούμπρικ υπάρχει» είπε η Μορέτζ. «Χτίζει έναν ολόκληρο κόσμο, με τον τρόπο που κάνει η "Λάμψη", και βρίσκεσαι κι εσύ παγιδευμένος μέσα στο μυαλό του σκηνοθέτη, σ' έχει φυτέψει εκεί. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο (στο σύγχρονο σινεμά)»

Διαβάστε ακόμη

Suspiria 607