Buzz

Στα 70 της χρόνια η Σούζαν Σαράντον είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε σεξουαλική πρόταση

στα 10

Me αφορμή την πρεμιέρα του «Feud», η Σούζαν Σαράντον προκαλεί κύματα ενθουσιασμού μιλώντας για την «ανοιχτή» σεξουαλικότητά της.

Στα 70 της χρόνια η Σούζαν Σαράντον είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε σεξουαλική πρόταση

«Ναι, είμαι ανοιχτή. Ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός είναι στη διάθεσή όλων, θα μπορούσε να πει κανείς.»

Αυτή η δήλωση της Σούζαν Σαράντον έρχεται να προστεθεί στο θόρυβο γύρω από το όνομά της που έχει προκαλέσει, μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, η προεκλογική εναντίωσή της στη Χίλαρι Κλίντον.

Και επειδή τα ερωτικά «πουλάνε» πιο πολύ από την πολιτική, όλοι σήμερα ασχολούνται με το τι ακριβώς εννοεί η 70χρονη σήμερα Σούζαν Σαράντον που γνωρίζει δόξες και τιμές υποδυόμενη την Μπετ Ντέιβις στο τηλεοπτικό «Feud», στο πλευρό της Τζέσικα Λανγκ που υποδύεται την Τζόαν Κρόφορντ. Οι δύο κυρίες υποδύονται τις δύο άσπονδες φίλες και συνεργάτιδες στο παρασκήνιο της έχθρας τους που κορυφώθηκε στα γυρίσματα του «Whatever Happened to Baby Jane?» του Ρόμπερτ Ολντριτς.

Διαβάστε ακόμη: Ας μιλήσουμε λοιπόν για το στήθος της Σούζαν Σαράντον

Suzan Sarandon

Εκτός από τον σεξουαλικό της προσανατολισμό, η Σούζαν Σαράντον μίλησε και για μια παλιότερη σχέση της με τον ηθοποιό Φίλιπ Σάγιερ που έπαιζε μαζί της και με τον Ντέιβιντ Μπόουι στο «The Hunger» του Τόνι Σκοτ. «Μια εποχή είχα μια πολύ πετυχημένη και αγαπημένη σχέση με έναν άντρα που μετά από μένα δεν είχε σχέση με γυναίκα. Και αυτό δούλεψε μια χαρά.»

Δήλωσε επίσης πως μετά από το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης της με τον Τιμ Ρόμπινς το 2009 δεν έχει τραβήξει την ερωτική προσοχή πολλών: «Δεν είχα πολλές προσφορές κανενός είδους. Και ούτε και τώρα. Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει.»

Διαβάστε ακόμη: Οταν η Σούζαν Σαράντον πεινούσε για τον Ντέιβιντ Μπόουι

Suzan Sarandon

Περισσότερη Σούζαν Σαράντον