Buzz

Ο παράδεισος των teasers: Από «Logan» μέχρι «Guardians of the Galaxy Vol.2», όλα τα teasers του Superbowl

στα 10

Στη διάρκεια του Superbowl, όταν ολόκληρη η Αμερική βλέπει τον αγώνα, εμείς βλέπουμε τα ολοκαίνουρια teasers από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της υπόλοιπης σεζόν!

Ο παράδεισος των teasers: Από «Logan» μέχρι «Guardians of the Galaxy Vol.2», όλα τα teasers του Superbowl

Κάποια μοιάζουν με διαφημιστικά σποτάκια, ενσωματωμένα στα breaks του μεγάλου παιχνιδιού. Κάποια ανακυκλώνουν υλικά, άλλα ρίχνουν νέες, απίθανες ματιές στις ταινίες που περισσότερο απ' όλες θέλουμε να δούμε στους μήνες που έρχονται. Χορτάστε παρακάτω τα teasers της χρονιάς, όπως προβλήθηκαν στο χτεσινό Superbowl.

Δείτε ακόμη: Η Κρίστεν Στιούαρτ μιλάει για τον Ντόναλντ Τράμπ και τη σεξουαλικότητά της στο «Saturday Night Live»

Από φαγούρα μέχρι παράνοια, όλα αντιμετωπίζονται (κάπως) στα δύο teasers του «A Cure for Wellness» που προκαλεί αληθινό πανικό:


Στο «Baywatch» όλοι τρολάρουν τον Ζακ Εφρον κι αυτός βεβηλώνει την αμερικανική σημαία με τον πιο σέξι τρόπο:


«Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales», όπου ποιος νοιάζεται για τον Τζακ Σπάροου του Τζόνι Ντεπ, όταν ο Χαβιέρ Μπαρδέμ περπατά πάνω στο νερό, παρέα με τον Τζόνι Κας!


Ο Γουλβερίν έχει θέματα κι ο Professor X δεν νιώθει καλά στο νέο teaser του «Logan» που περιμένουμε με αγωνία:


Το teaser του «Transformers: The Last Knight» δίνει την απάντηση στο αρχέγονο ερώτημα: γιατί τα autobots συνεχίζουν να έρχονται στη Γη; Επίσης βλέπουμε λίγο Αντονι Χόπκινς, λίγο Μαρκ Γουόλμπεργκ και πολύ slow motion:


Στο teaser του «Guardians of the Galaxy Vol. 2», συναντάμε όλους τους παλιόφιλους, αλλά γνωρίζουμε και κάποιους νέους, γεμάτους υποσχέσεις, Guardians:


«The Fate of the Furious»: Το teaser που θέλει τον Ντόμινικ Τορέτο να επαναστατεί, αλλά κυρίως... τον Βιν Ντίζελ να φιλιέται με τη Σαρλίζ Θερόν!


Στο διάστημα τελικά κάποιος ακούει τις κραυγές σου κι αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό νέο, στο teaser του «Life»:


Δείτε και διαβάστε ακόμη: