Buzz

Δείτε το κλιπ του «A Cure for Wellness». Δεν θα θελήσετε ποτέ να πάτε σε spa

στα 10

Απέραντοι διάδρομοι, άνθρωποι που μιλούν ακατανόητα κι ένα πονόδοντος που δε λέει να περάσει. Το «A Cure for Wellness» του Γκορ Βερμπίνσκι μας προκαλεί μια υπέροχη αδιαθεσία!

Flix Team
Δείτε το κλιπ του «A Cure for Wellness». Δεν θα θελήσετε ποτέ να πάτε σε spa

Πολλά και σκοτεινά (ή μάλλον πρασινωπά) συμβαίνουν στο spa στο οποίο διαδραματίζεται η καινούργια ταινία του Γκορ Βερμπίνσκι και στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ντέιν ΝτεΧάαν, η Μία Γκοθ κι ο Τζέισον Αϊζακς. Πολλά, επίσης, θυμίζει το φιλμ, που φέρνει στον νου πράγματα όπως το «Shutter Island», το «American Horror Story», το «Altered States» ή το «Stranger Things», αν προτιμάτε, με μια γερή δόση από Τάρσεμ στο μείγμα.

Δείτε ακόμη: Η πιο ατίθαση συμμορία υπερηρώων επιστρέφει: πρώτο teaser για το «Guardians of the Galaxy Vol. 2»!

A Cure for Wellness 607

Εχοντας ήδη μπει στο παράξενα άρρωστο σύμπαν του «A Cure for Wellness» με το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε, τρυπώνουμε βαθύτερα στο spa με ένα ατμοσφαιρικό κλιπ. Η σύνοψη της ταινίας μάς προετοιμάζει: Ενας φιλόδοξος νεαρός executive πηγαίνει να πάρει τον διευθυντή της εταιρείας από ένα ειδυλλιακό αλλά μυστηριώδες spa, σ' ένα απομακρυσμένο σημείο των ελβετικών Αλπεων. Σύντομα θα υποψιαστεί ότι οι θαυματουργές θεραπείες του spa δεν είναι αυτό που φαίνονται. Καθώς θα ξεκινήσει να ανακαλύπτει τα τρομακτικά μυστικά του κέντρου, η ίδια του η λογική θα δοκιμαστεί και θα βρεθεί να υποφέρει από την ίδια παράξενη ασθένεια που κάνει όλους τους φιλοξενούμενους του spa να λαχταρούν τη θεραπεία που τους προσφέρεται... Δείτε το κλιπ παρακάτω.



Διαβάστε ακόμη: