Buzz

Super Bowl 2020: δείτε όλα τα special promos

στα 10

Kάντε ένα διάλειμμα για διαφημίσεις! Η Γουινόνα Ράιντερ ψάχνει τον εαυτό της, ο Κρις Εβανς ζηλεύει ένα αυτοκίνητο με πραγματικές υπερδυνάμεις, ο Σαμ Ελιοτ είναι πράγματι καουμπόης, η «Αρια» του Game of Thrones πατάει γκάζι γιατί είναι και στην πραγματικότητα σκληρή mothafucka.

Super Bowl 2020: δείτε όλα τα special promos

Οπως κάθε χρόνο οι διαφημίσεις που παίζουν στο διάλειμμα του Super Bowl έχουν για πρωταγωνιστές διάσημους σταρ του σινεμά, της μουσικής και των media και η πρεμέρα τους αποτελεί ένα special event, ξεχωριστό ακόμη και από τον ίδιο τον αγώνα. Eχουν ακριβές παραγωγές (μόνο τα ονόματα που πληρώνουν για να πρωταγωνιστήσουν είναι A listers) και πληρώνουν χρυσό κάθε δευτερόλεπτο στο slot του αγώνα που θα παιχτούν.

Φέτος, ο τελικός του Super Bowl θα πραγματοποιηθεί αυτή στις 3 Φεβρουαρίου ανάμεσα στους Kansas Citu Chiefs και στους San Fransisco 49ers, ενώ το επίσης διάσημο half-time show στο ημίχρονο έχει αναλάβει η Τζένιφερ Λόπεζ.

Στις 3 Φεβρουαρίου λοιπόν θα προβληθούν όλα τα πρόμος, αλλά ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα περισσότερα, ακόμα και σε μορφή teasers.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Μπράιαν Κράνστον κλέβει λίγη από τη... «Λάμψη» του Τζακ Νίκολσον

Bryan Cranston 607 1

Κάντε ένα διάλειμμα για διαφημίσεις και δείτε: τη Γουινόνα Ράιντερ να ψάχνει τον εαυτό της στην κωμόπολη Winona (με εμφανείς επιρροές από το Fargo). Τον Κρις Εβανς ζηλεύει το αυτοκίνητο του Τζον Κραβίνσκι που έχει πραγματικές υπερδυνάμεις αν ζεις στην πόλη και πρέπει να παρκάρεις. Τον Σαμ Ελιοτ που είναι πράγματι καουμπόης, αλλά είναι παραπάνω από τον Lil Nas X; Την Μέιζι Γουίλιαμς, την «Αρια» του Game of Thrones, να πατάει γκάζι γιατί είναι και στην πραγματικότητα σκληρή mothafucka. Την Ellen να αναρωτιέται πώς ήταν ο κόσμος πριν την Alexa. Τον Τζίμι Κίμελ, τον Εντ Σίραν, τον Πιο Σέξι Αντρα του 2019, τους Rick and Morty, τους πιο διάσημους εξωγήινους στην ιστορία του σινεμά και... πολλούς άλλους!

Δείτε παλιότερα Super Bowl promos: