Buzz

Ο Μπράιαν Κράνστον κλέβει λίγη από τη... «Λάμψη» του Τζακ Νίκολσον

στα 10

Aγριεμένος άντρας, τρέλα στο βλέμμα, κόκκινο μπουφάν, τσεκούρι στο χέρι.

Ο Μπράιαν Κράνστον κλέβει λίγη από τη... «Λάμψη» του Τζακ Νίκολσον

Ολα φυσικά γίνονται γιατί ξεκίνησε ο χορός των (πανάκριβων) διαφημιστικών σποτ που θα προβληθούν κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2020, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου. Οπως κάθε χρόνο, τα διαφημιστικά προϊόντων που αγοράζουν χρόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι πρωτότυπα, παίζουν για πρώτη φορά εκεί, φιλοξενούν διάσημους σταρς, έχουν χιούμορ (ή συγκίνηση) και... κοστίζουν μία περιουσία. Ξέρουν όμως πολύ καλά οι μαρκετίστες ότι τους βλέπει όλη η Αμερική. Αυτό είναι το σίγουρο στοίχημα.

Το αναψυκτικό Mountain Dew λοιπόν πλασάρει τη light/zero εκδοχή του, έχοντας έναν άντρα που προσπαθεί να πείσει τη γυναίκα του να το πιει, καθώς δεν έχει θερμίδες. Και το δημιουργικό τμήμα αποφάσισε να κάνει τον άντρα.... αρκετά πειστικό (και πιεστικό).

Δείτε κι αυτό: Θα μπορούσε ποτέ η «Λάμψη» να γίνει ακόμα πιο τρομακτική; Ναι, αν τη σκηνοθετούσε ο Ντέιβιντ Λιντς

Ο Μπράιαν Κράνστον αναλαμβάνει να αναπαραστήσει τη διάσημη σκηνή του τσεκουριού της «Λάμψης» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Φοράει το κόκκινο μπουφάν και το τρελαμένο βλέμμα (φυσικά με μία δόση αυτοσαρκασμού, ξέρει πολύ καλά τι κάνει) του Τζακ Νίκολσον, ανεβαίνει κουτσαίνοντας τη σκάλα και σπάει την πόρτα του μπάνιου, όπου μέσα «τρομοκρατημένη» κρύβεται η Τρέισι Ελις στο ρόλο της γυναίκας του.

Come out, come out, wherever you are και πατήστε το play:


Διαβάστε και δείτε ακόμα: