Buzz

Οι «Suicide Squad» είναι έτοιμοι για το κοντινό τους!

στα 10

Ακριβώς τη στιγμή που οι δεύτεροι «Avengers» αλώνουν τα παγκόσμια ταμεία, ο Ντέιβιντ Αγιερ δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία των «Suicide Squad», σε περίπτωση που πιστέψατε ότι ξεμείναμε από υπερήρωες...

Οι «Suicide Squad» είναι έτοιμοι για το κοντινό τους!

Μετά την πολυσυζητημένη φωτογραφία του Τζάρεντ Λέτο ως Joker, ο σκηνοθέτης του «Suicide Squad», Ντέιβιντ Αγιερ δίνει στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από την ομάδα των «Suicide Squad» έτσι όπως αυτή θα διαπρέψει στον αγώνα κατά του κακού τον Αύγουστο του 2016, όπου και είναι η προγραμματισμένη έξοδο της ταινίας στις αίθουσες.

Δείτε ακόμη: Ετσι θα μοιάζει ο Τζόκερ του Τζάρεντ Λέτο στο «Suicide Squad»

Από τα αριστερά προς τα δεξιά μπορείτε να δείτε τον Ανταμ Μπιτς στο ρόλο του Slipknot, τον Τζάι Κόρτνεϊ στο ρόλο του Captain Boomerang, την Κάρα Ντελεβίν στο ρόλο της Enchantress, τον Τζόελ Κίναμαν στο ρόλο του Rick Flagg, την Μάργκοτ Ρόμπι στο ρόλο της Harley Quinn, τον Γουίλ Σμιθ στο ρόλο του Deadshot, τον Αντεγουάλε Ακινόγιε-Αγκμπάζε στο ρόλο του Killer Croc, τον Τζέι Χερνάντεζ στο ρόλο του El Diablo και καθισμένη κάτω την Κάρεν Φουκουχάρα στο ρόλο της Κατάνα.

Suicide Squad 607

Η «Suicide Squad» (γνωστή και ως Task Force X) εμφανίστηκε στο σύμπαν της DC Comics πρώτη φορά το 1959 και ξανά το 1987 και ουσιαστικά είναι μια ομάδα εγκληματιών που βρίσκονται στη φυλακή και ενεργούν ως όπλα της αμερικανικής κυβέρνησης στην καταπολέμηση του κακού, με αντάλλαγμα ελαφρότερες ποινές και καλύτερη μεταχείριση κατά τη διάρκεια της έκτισης της ποινής τους.

O Ντέιβιντ Αγιερ έδωσε στη δημοσιότητα και μια νέα φωτογραφία του Deadshot (Γουιλ Σμιθ) που ηγείται της ομάδας των «Suicide Squad»:

Suicide Squad 607

Η ομάδα ενεργεί κάτω από τις οδηγίες της Δρ. Αμάντα Γουάλερ (που στην ταινία υποδύεται η Βαϊόλα Ντέιβις), ενώ εκτός από τον Joker του Τζάρεντ Λέτο, τα μέλη της θα έρθουν αντιμέτωπα στην ταινία του Ντέιβιντ Αγιερ και με τον Batman του Μπεν Αφλεκ και με τον Λεξ Λούθορ του Τζέσε Αϊζενμπεργκ, χωρίς κανείς να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για το πόσο το φιλμ θα αποτελέσει το φυτώριο για νέες ταινίες με ήρωες από το σύμπαν της DC Comics.

Suicide Squad 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: