Buzz

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κάνει ταινία για μια... άλλη Μεγάλη κυρία

στα 10

Εχει ακριβώς 20 χρόνια να σκηνοθετήσει για το σινεμά. Κι η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, φυσικά, ετοιμάζει την επιστροφή της με τρόπο αυτοκρατορικό!

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ κάνει ταινία για μια... άλλη Μεγάλη κυρία

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες για τη μεγάλη οθόνη: το «Yentl» το 1983, τον «Πρίγκιπα της Παλίρροιας» το 1991 και το «The Mirror Has Two Faces» το 1996. Γι' αυτές τις 3 ταινίες έχει συγκεντρώσει 14 υποψηφιότητες για Οσκαρ. Και γιατί να σταματήσει τώρα; Αντίθετα, το νέο σκηνοθετικό project της Μπάρμπρα ακούγεται εξίσου αυτοκρατορικό με την ίδια.

Δείτε ακόμη: Η μεγάλη επιστροφή της Μπάρμπρα Στρέιζαντ!

μπάρμπρα στρέιζαντ 607

Τη βιογραφία της «Αικατερίνης της Μεγάλης» ετοιμάζει για το σινεμά η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, μιας από τις ισχυρότερες γυναίκες της Ιστορίας, που βασίλευσε για τρεις δεκαετίες τη Ρωσία. Η ταινία θα παρακολουθεί την Αικατερίνη από τα νεανικά της χρόνια και τον δυστυχισμένο γάμο της με τον αυταρχικό Πέτρο τον Τρίτο, μέχρι τα χρόνια της απόλυτης ηγεμονίας της. Το σενάριο υπογράφει η Κριστίνα Λόρεν Αντερσον (με τίτλο «Catherine» είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σενάρια που έκαναν το γύρο των στούντιο ήδη από το 2014) και την παραγωγή ο Τζιλ Νέτερ της «Ζωής του Πι». Αν σκεφτούμε ότι και στις τρεις ταινίες που έχει σκηνοθετήσει, η Μπάρμπρα Στρέιζαντ πρωταγωνιστούσε κιόλας, ε, δε θα βρει μια ευκαιρία να ενσαρκώσει κι εκείνη την Αικατερίνη, έστω όταν είναι μεγαλύτερη και απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού; Περισσότερα θα μάθουμε σύντομα, μια και η ταινία υπολογίζεται να είναι έτοιμη στις αρχές του 2017.

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα best of του 2015. Λίστες, στιγμές, αναμνήσεις, απροσδόκητα trivia, κι όλα όσα ήταν σινεμά (και τηλεόραση) τη χρονιά που τελειώνει...

Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2015: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!